Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD Csíkszereda FK
442b Tactiek ék
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ignacio geeft een lange en hoge pass. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo speelt de bal door. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fajth geeft een hoge lob. Inworp. Prittas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reid is nu in balbezit. Reid geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pintilie geeft een hoge lob. Gómez Araujo rent richting de bal. Gómez Araujo schiet op doel. Gugo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:1

43e minuut.
Janićijević onderschept slim de pass. Reid verovert de bal door een tackle van achteren. Reid passt de bal in één keer door. Młocek rent richting de bal. Młocek haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi bokst de bal weg. Młocek rent richting de bal. Młocek draait met de bal, schiet en ... Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bükszegi met een sublieme pass. Prittas kopt de bal weg. Młocek is nu in balbezit. Młocek schiet op doel. Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 60%, Csíkszereda FK 40%.
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:1

49e minuut.
Ilyashov verovert de bal door een tackle van achteren. Ilyashov met een sublieme pass. Gugo rent richting de bal. Gómez Araujo onderschept slim de pass. Gómez Araujo schiet op doel. Bükszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo draait met de bal, schiet en ... Bükszegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:2

53e minuut.
Reid is nu in balbezit. Reid passt de bal in één keer door. Młocek rent richting de bal. Młocek haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:3

62e minuut.
Pintilie geeft de bal voor. Prittas is nu in balbezit. Prittas probeert naar een medespeler te passen. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młocek schiet op doel. Bükszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Kicek geeft de bal voor. Ilyashov kopt de bal weg. Carabelli met een sublieme pass. Thomas rent richting de bal. Thomas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Gugo controleert de bal met de borst. Gómez Araujo is nu in balbezit. Reid probeert naar een medespeler te passen. Młocek is nu in balbezit. Młocek haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Reid geeft de bal voor. Fajth verovert de bal door een tackle van achteren. Prittas kan de bal niet met de borst controleren. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo draait met de bal, schiet en ... Bükszegi bokst de bal weg.

71e minuut.
Teodosiu geeft een hoge lob. Inworp. Janićijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kominatos is nu in balbezit. Kominatos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Młocek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tender komt het veld opgelopen. Dudnic met een snelle inworp. Kicek geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Prittas is nu in balbezit. Prittas passt de bal met de wreef. Gómez Araujo rent richting de bal. Gómez Araujo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:4

84e minuut.
Chiţu rent richting de bal. Chiţu passt de bal zonder na te denken. Tender met een sublieme pass. Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Araujo schiet op doel. Bükszegi bokst de bal weg. Gómez Araujo rent richting de bal. Gómez Araujo haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:5

89e minuut.
Prittas met de inworp. Reid heeft problemen om de bal te vangen. Reid passt de bal zonder na te denken. Tender is nu in balbezit. Tender haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 57%, Csíkszereda FK 43%.
F.C.BOOMLORD - Csíkszereda FK 0:6