Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: U Tibeni Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3079
Warriors81 TIGRII SUPARATI
532 Tactiek 77vvv777
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 38
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Raczyński passt de bal zonder na te denken. Prazeres rent richting de bal. Prazeres heeft problemen om de bal te vangen. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:1

11e minuut.
Sirotek probeert de bal aan de voet te houden. Wajda is nu in balbezit. Wajda geeft een lange en hoge pass. Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Debbio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Del Debbio rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cetină probeert naar een medespeler te passen. Del Debbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coya begaat een overtreding. Coya krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Bull kopt de bal weg. Prazeres heeft problemen om de bal te vangen. Prazeres geeft de bal voor. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petru trapt de bal weg. Felsztyński kopt de bal weg. Daar is Prazeres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prazeres draait met de bal, schiet en ... Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bull zal de hoekschop nemen. Prazeres kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Coya speelt de bal door. Prazeres heeft problemen om de bal te vangen. Prazeres speelt de bal door. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petru speelt de bal door. Bull kopt de bal weg. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Piwo kan de bal niet met de borst controleren. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres passt de bal zonder na te denken. Kapka is nu in balbezit. Kapka draait met de bal, schiet en ... Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Cetină passt de bal met de wreef. Stokas is nu in balbezit. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:2

31e minuut.
Bull met een snelle inworp. Felsztyński rent richting de bal. Felsztyński met een sublieme pass. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński haalt uit met een fantastische trap. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:3

35e minuut.
Bull geeft de bal voor. Petru probeert naar een medespeler te passen. Raczyński kopt de bal weg. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Felsztyński passt de bal met de wreef. Kapka heeft problemen om de bal te vangen. Kapka passt de bal met de wreef. Raczyński rent richting de bal. Raczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kapka onderschept slim de pass. Kapka met een sublieme pass. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres draait met de bal, schiet en ... Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:4

43e minuut.
Prazeres kopt de bal weg. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bull zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kranich bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński speelt de bal door. Kapka rent richting de bal. Kapka draait met de bal, schiet en ... Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors81 71%, TIGRII SUPARATI 29%.
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:4

47e minuut.
Bull probeert naar een medespeler te passen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka onderschept slim de pass. Kapka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:5

49e minuut.
Meutstege probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bull speelt de bal door. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg. Kapka is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Lisień bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński onderschept slim de pass. Raczyński speelt de bal door. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Stokas heeft problemen om de bal te vangen. Prazeres is nu in balbezit. Prazeres passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bull de bal. Bull geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petru trapt de bal weg. Felsztyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Felsztyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kapka kopt de bal weg. Klungelig pakt Sirotek de bal. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:6

55e minuut.
Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ioniţă de bal. Kapka is nu in balbezit. Kapka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień geeft de bal voor. Inworp. Raczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Meutstege verovert de bal door een tackle van achteren. Meutstege geeft een hoge lob. Prazeres kopt de bal weg. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka schiet op doel. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Raczyński de bal onder controle te krijgen. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień begaat een overtreding. Kapka raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bull neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bull geeft een hoge lob. Raczyński rent richting de bal. Kranich begaat een overtreding. Kranich krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ioniţă met een sublieme pass. Bull is nu in balbezit. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres schiet op doel. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:7

69e minuut.
Raczyński rent richting de bal. Lisień begaat een overtreding. Raczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisień met een sublieme pass. Bull zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Felsztyński kopt de bal weg. Daar is Kapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioniţă rent richting de bal. Kapka onderschept slim de pass. Kapka draait met de bal, schiet en ... Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kapka speelt de bal door. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwo rent richting de bal. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka is nu in balbezit. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:8

76e minuut.
Sirotek heeft problemen om de bal te vangen. Stokas rent richting de bal. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres draait met de bal, schiet en ... Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:9

78e minuut.
Meutstege geeft een hoge lob. Kapka kopt de bal weg. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:10

83e minuut.
Petru trapt de bal weg van het doel. Ioniţă kopt de bal weg. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczyński haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:11

90e minuut.
Daar is Ioniţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetină is nu in balbezit. Kapka begaat een overtreding. Kapka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors81 75%, TIGRII SUPARATI 25%.
Warriors81 - TIGRII SUPARATI 0:11