Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Hajniteam Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12615
Hajniteam Tepro Iasi
hajni Tactiek 4222
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.2 gemiddelde waardering 50.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Hanyż raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Năstase komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mosna met een sublieme pass. Viljanen is nu in balbezit. Viljanen passt de bal in één keer door. Achim rent richting de bal. Achim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

14e minuut.
Bregalda geeft een hoge lob. Van Humbeeck heeft problemen om de bal te vangen. Prusek is nu in balbezit. Prusek haalt uit met een fantastische trap. Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Panarelli is nu in balbezit. Panarelli passt de bal met de wreef. Viljanen met een sublieme pass. Achim is nu in balbezit. Achim draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Inworp. Mosna met een snelle inworp. Panarelli met een sublieme pass. Viljanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viljanen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Berdović is nu in balbezit. Berdović speelt de bal door. Năstase speelt de bal door. Comizzoli rent richting de bal. Comizzoli draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Wijnhard geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Prusek stond buitenspel. Wan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Comizzoli heeft problemen om de bal te vangen. Comizzoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Prodanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achim met de inworp. Panarelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajniteam 25%, Tepro Iasi 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajniteam - Tepro Iasi 0:0

47e minuut.
Panarelli met een sublieme pass. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prusek is nu in balbezit. Prusek haalt uit met een fantastische trap. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Ciskowski geeft een hoge lob. Inworp. Gomis met een snelle inworp. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
dos Montes onderschept slim de pass. dos Montes geeft de bal voor. Achim is nu in balbezit. Achim geeft een hoge lob. Mosna krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - Tepro Iasi 1:0

55e minuut.
Klungelig pakt Comizzoli de bal. Mosna is nu in balbezit. Mosna passt de bal zonder na te denken. Achim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Viljanen geeft een hoge lob. Năftănăilă speelt de bal door. Viljanen kopt de bal weg. Achim is nu in balbezit. Achim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Łapanka rent richting de bal. Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Wijnhard is nu in balbezit. Wijnhard geeft een hoge lob. Prusek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is dos Montes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciskowski is nu in balbezit. Van Humbeeck onderschept slim de pass. Van Humbeeck schiet op doel. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajniteam - Tepro Iasi 1:1

89e minuut.
Cichos met een sublieme pass. Achim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łapanka. Łapanka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajniteam 45%, Tepro Iasi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajniteam - Tepro Iasi 1:1