Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4259
Fc. Dunarea de Jos Warriors81
Baraj Tactiek 532
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
51 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 29.6
formidable Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Phojun is nu in balbezit. Phojun met een sublieme pass. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 1:0

2e minuut.
Lisień geeft een hoge lob. Inworp. Phojun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan geeft een hoge lob. Gieco rent richting de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 2:0

9e minuut.
Phojun passt de bal met de wreef. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gieco probeert naar een medespeler te passen. Stokas rent richting de bal. Plumb rent richting de bal. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 3:0

17e minuut.
Ilionescu speelt de bal door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương passt de bal met de wreef. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Plumb probeert naar een medespeler te passen. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun passt de bal in één keer door. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun passt de bal zonder na te denken. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 4:0

23e minuut.
Ibarra rent richting de bal. Ibarra passt de bal met de wreef. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 5:0

27e minuut.
Ilionescu passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương passt de bal in één keer door. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Plumb passt de bal met de wreef. Sirotek rent richting de bal. Gieco onderschept slim de pass. Gieco schiet op doel. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 6:0

30e minuut.
Ibarra passt de bal zonder na te denken. Gieco rent richting de bal. Stokas rent richting de bal. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioniţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco onderschept slim de pass. Gieco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piwo kopt de bal weg. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. Petru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piwo probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Lisień onderschept slim de pass. Lisień geeft de bal voor. Ibarra kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 7:0

34e minuut.
Inworp. Phojun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bejan rent richting de bal. Ilionescu onderschept slim de pass. Ilionescu speelt de bal door. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ... Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 8:0

42e minuut.
Phojun met een snelle inworp. Plumb speelt de bal door. Ibarra met een sublieme pass. Daar is Đình Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Plumb kopt de bal weg. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun probeert naar een medespeler te passen. Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Phojun is nu in balbezit. Phojun passt de bal in één keer door. Daar is Gieco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 23%, Warriors81 77%.
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 9:0

47e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun geeft de bal voor. Gieco heeft problemen om de bal te vangen. Gieco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 10:0

50e minuut.
Klungelig pakt Plumb de bal. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun passt de bal in één keer door. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Plumb is nu in balbezit. Plumb passt de bal met de wreef. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ... Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 11:0

56e minuut.
Inworp. Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piwo rent richting de bal. Đình Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Đình Dương schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sirotek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gieco de bal onder controle te krijgen. Ilionescu kopt de bal weg. Gieco rent richting de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Phojun passt de bal met de wreef. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Gieco rent richting de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 12:0

65e minuut.
Plumb met een sublieme pass. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương met een sublieme pass. Klungelig pakt Gieco de bal. Gieco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương met een sublieme pass. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 13:0

69e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun met een sublieme pass. Plumb rent richting de bal. Gieco rent richting de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Petru met een harde bal richting middenveld. Ibarra is nu in balbezit. Ibarra passt de bal met de wreef. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 14:0

72e minuut.
Inworp. Phojun met de inworp. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. Petru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Phojun is nu in balbezit. Phojun geeft de bal voor. Daar is Ioniţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieco is nu in balbezit. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sirotek probeert naar een medespeler te passen. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun probeert naar een medespeler te passen. Gieco rent richting de bal. Gieco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Wajda is nu in balbezit. Wajda geeft een hoge lob. Phojun rent richting de bal. Phojun geeft een lange en hoge pass. Gieco maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Plumb probeert naar een medespeler te passen. Phojun is nu in balbezit. Phojun passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gieco de bal. Gieco draait met de bal, schiet en ... Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sirotek de bal. Gieco is nu in balbezit. Gieco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 15:0

79e minuut.
Ilionescu geeft een hoge lob. Daar is Sirotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gieco is nu in balbezit. Gieco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 16:0

82e minuut.
Piwo speelt de bal door. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb is nu in balbezit. Plumb haalt uit met een fantastische trap. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 17:0

85e minuut.
Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun passt de bal in één keer door. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 18:0

86e minuut.
Ilionescu passt de bal met de wreef. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Đình Dương draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Plumb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibarra rent richting de bal. Ibarra geeft de bal voor. Gieco heeft problemen om de bal te vangen. Gieco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 19:0

89e minuut.
Gieco rent richting de bal. Phojun is nu in balbezit. Phojun passt de bal zonder na te denken. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Petru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ilionescu kopt de bal weg. Phojun is nu in balbezit. Phojun met een sublieme pass. Gieco heeft problemen om de bal te vangen. Gieco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 14%, Warriors81 86%.
Fc. Dunarea de Jos - Warriors81 19:0