Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj Spartanii
GWB?! 532 NW_UP Tactiek 4-3-1-2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt von der Alp de bal. von der Alp geeft de bal voor. Kabilović rent richting de bal. Kabilović haalt uit met een fantastische trap. Beşok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Spartanii 0:1

9e minuut.
Arévalo passt de bal zonder na te denken. Andreescu is nu in balbezit. Andreescu passt de bal zonder na te denken. Kabilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabilović schiet op doel. Beşok bokst de bal weg.

13e minuut.
Wędrowski kopt de bal weg. Aruj bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędrowski speelt de bal door. Aruj geeft een lange en hoge pass. Pangraţiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek probeert naar een medespeler te passen. Vojtek geeft een hoge lob. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft de bal voor. Statu kopt de bal weg. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu schiet op doel. Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea 1919 Cluj - Spartanii 1:1

33e minuut.
Szlachta rent richting de bal. Szlachta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vatisel de bal. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 52%, Spartanii 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea 1919 Cluj - Spartanii 1:1

64e minuut.
Aruj is nu in balbezit. Wędrowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aruj is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwoon-Sing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
von der Alp geeft de bal voor. Rakowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vojtek de bal. Kabilović is nu in balbezit. Kabilović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Arévalo passt de bal met de wreef. Andreescu rent richting de bal. Szlachta begaat een overtreding. Szlachta krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Grigorescu speelt de bal door. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţulescu rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu schiet op doel. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Spartanii 2:1

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Florea niet meer kan verder spelen. Năftănăilă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 37%, Spartanii 63%.
Universitatea 1919 Cluj - Spartanii 2:1