Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: U Tibeni Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Warriors81 Tepro Iasi
532 Tactiek 442class
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.1 gemiddelde waardering 52.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Wijnhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wijnhard passt de bal zonder na te denken. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:1

7e minuut.
Stokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck met een sublieme pass. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel. Petru bokst de bal weg. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck schiet op doel. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sirotek probeert naar een medespeler te passen. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:2

14e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Bărbat passt de bal in één keer door. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:3

19e minuut.
Wijnhard rent richting de bal. Wijnhard speelt de bal door. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Prodanov controleert de bal met de borst. Prodanov passt de bal in één keer door. Wijnhard speelt de bal door. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Grecea verovert de bal door een tackle van achteren. Grecea probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel. Petru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Wijnhard onderschept slim de pass. Wijnhard probeert naar een medespeler te passen. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck schiet op doel. Sirotek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petru probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łapanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łapanka passt de bal met de wreef. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Nosal de bal. Nosal geeft de bal voor. Wijnhard speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:5

33e minuut.
Béres passt de bal zonder na te denken. Nosal speelt de bal door. Wijnhard probeert naar een medespeler te passen. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wijnhard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Van Humbeeck springt en kopt de bal. Petru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lisień met een sublieme pass. Nosal speelt de bal door. Béres geeft een lange en hoge pass. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:6

38e minuut.
Bărbat heeft problemen om de bal te vangen. Stokas rent richting de bal. Bărbat onderschept slim de pass. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Łapanka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sirotek de bal. Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:7

45e minuut.
Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck verovert de bal door een tackle van achteren. Van Humbeeck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors81 78%, Tepro Iasi 22%.
Warriors81 - Tepro Iasi 0:8

50e minuut.
Hanyż rent richting de bal. Hanyż geeft de bal voor. Nosal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Humbeeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:9

53e minuut.
Bărbat draait met de bal, schiet en ... Petru speelt de bal door. Wijnhard speelt de bal door. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piwo heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wijnhard neemt de hoekschop. Bărbat probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Béres is nu in balbezit. Béres probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Humbeeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:10

61e minuut.
Ioniţă rent richting de bal. Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat met een sublieme pass. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Béres geeft een hoge lob. Łapanka is nu in balbezit. Łapanka passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck speelt de bal door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:11

70e minuut.
Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres speelt de bal door. Bărbat rent richting de bal. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Stokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosal passt de bal in één keer door. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg.

76e minuut.
Wijnhard geeft een hoge lob. Daar is Lisień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. Petru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:12

80e minuut.
Prodanov met een sublieme pass. Béres speelt de bal door. Daar is Sirotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck is nu in balbezit. Van Humbeeck haalt uit met een fantastische trap. Petru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:13

83e minuut.
Doeltrap. Petru trapt de bal weg. Łapanka probeert naar een medespeler te passen. Bărbat rent richting de bal. Bărbat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Petru speelt de bal door. Daar is Cetină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:14

87e minuut.
Nosal rent richting de bal. Nosal met een sublieme pass. Van Humbeeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Petru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warriors81 - Tepro Iasi 0:15

90e minuut.
Wijnhard passt de bal zonder na te denken. Łapanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapanka passt de bal met de wreef. Van Humbeeck rent richting de bal. Van Humbeeck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warriors81 81%, Tepro Iasi 19%.
Warriors81 - Tepro Iasi 0:15