Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGRII SUPARATI Steaua_lui_Gigica
77vvv777 Tactiek *-*-*-*
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Vad is nu in balbezit. Vad probeert naar een medespeler te passen. Rusciano probeert naar een medespeler te passen. Pikoulas heeft problemen om de bal te vangen. Pikoulas draait met de bal, schiet en ... Wannenmeister verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Felsztyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vad met de inworp. Korczak is nu in balbezit. Korczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rusciano onderschept slim de pass. Rusciano met een sublieme pass. Guggiari met een sublieme pass. Daar is Diaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diaconu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Amighetti rent richting de bal. Diaconu begaat een overtreding. Amighetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Andraszak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amighetti heeft problemen om de bal te vangen. Amighetti geeft een lange en hoge pass. Kapka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - Steaua_lui_Gigica 1:0

12e minuut.
Coya is nu in balbezit. Bellaveglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellaveglia geeft een hoge lob. Coya is nu in balbezit. Coya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Prazeres is nu in balbezit. Guggiari onderschept slim de pass. Guggiari geeft een lange en hoge pass. Korczak is nu in balbezit. Korczak haalt uit met een fantastische trap. Wannenmeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Vlada probeert naar een medespeler te passen. Bellaveglia speelt de bal door. Fanzaga rent richting de bal. Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Guggiari passt de bal zonder na te denken. Rusciano rent richting de bal. Rusciano passt de bal met de wreef. Korczak is nu in balbezit. Korczak schiet op doel. Wannenmeister probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Prazeres kopt de bal weg. Guggiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka verovert de bal door een tackle van achteren. Kapka schiet op doel. Helvei werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 62%, Steaua_lui_Gigica 38%.
TIGRII SUPARATI - Steaua_lui_Gigica 1:0

48e minuut.
Guggiari probeert naar een medespeler te passen. Vlada rent richting de bal. Vlada passt de bal met de wreef. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres haalt uit met een fantastische trap. Helvei bokst de bal weg.

55e minuut.
bin Yousif rent richting de bal. bin Yousif geeft een hoge lob. Felsztyński is nu in balbezit. Korczak verovert de bal door een tackle van achteren. Korczak schiet op doel. Wannenmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vad met een sublieme pass. Daar is Andraszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikoulas rent richting de bal. Pikoulas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Theonas passt de bal met de wreef. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano passt de bal zonder na te denken. Pikoulas rent richting de bal. Pikoulas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guggiari passt de bal zonder na te denken. Rusciano rent richting de bal. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pikoulas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pikoulas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Andraszak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soffiati komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano passt de bal zonder na te denken. Korczak rent richting de bal. Korczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Korczak is nu in balbezit. Korczak draait met de bal, schiet en ... Wannenmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 62%, Steaua_lui_Gigica 38%.
TIGRII SUPARATI - Steaua_lui_Gigica 1:0