Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea 1919 Cluj Tepro Iasi
GWB?! 532 NW_UP Tactiek 442class
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
21 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 51.8
formidable Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Inworp. Wędrowski met een snelle inworp. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta geeft de bal voor. Regowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gomis met een sublieme pass. Łapanka is nu in balbezit. Łapanka passt de bal in één keer door. Bărbat is nu in balbezit. Bărbat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc passt de bal met de wreef. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 1:0

18e minuut.
Coc passt de bal zonder na te denken. Ismaili is nu in balbezit. Ismaili probeert naar een medespeler te passen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ismaili met een snelle inworp. Grigorescu is nu in balbezit. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Hanyż passt de bal in één keer door. Basarabeanu is nu in balbezit. Ismaili maakt een afschuwelijke overtreding. Ismaili krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Coc met een sublieme pass. Szlachta rent richting de bal. Szlachta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grigorescu de bal. Grigorescu haalt uit met een fantastische trap. Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 2:0

43e minuut.
Daar is Bregalda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanyż rent richting de bal. Grigorescu begaat een overtreding. Grigorescu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ismaili geeft een hoge lob. Rusoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski onderschept slim de pass. Regowski heeft problemen om de bal te vangen. Regowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 29%, Tepro Iasi 71%.
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 2:0

49e minuut.
Rusoiu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rakowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gomis de bal. Coc is nu in balbezit. Coc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Van Humbeeck kopt de bal weg. Łapanka met een sublieme pass. Prodanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski onderschept slim de pass. Regowski draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Coc speelt de bal door. Szlachta is nu in balbezit. Szlachta passt de bal in één keer door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanyż legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grigorescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grigorescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 3:0

66e minuut.
Cioară geeft de bal voor. Hanyż is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ismaili neemt de hoekschop. Prodanov kopt de bal weg. Năftănăilă bokst de bal weg.

68e minuut.
Bărbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Knižnér rent richting de bal. Van Humbeeck onderschept slim de pass. Van Humbeeck draait met de bal, schiet en ... Beşok werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 3:1

69e minuut.
Gomis speelt de bal door. Wijnhard geeft de bal voor. Grigorescu kopt de bal weg. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Năftănăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 4:1

75e minuut.
Coc passt de bal zonder na te denken. Szlachta speelt de bal door. Regowski is nu in balbezit. Regowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 5:1

77e minuut.
Basarabeanu geeft een hoge lob. Coc rent richting de bal. Coc passt de bal in één keer door. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu schiet op doel. Năftănăilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 6:1

86e minuut.
Grigorescu met een sublieme pass. Coc is nu in balbezit. Coc passt de bal zonder na te denken. Grigorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigorescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea 1919 Cluj 24%, Tepro Iasi 76%.
Universitatea 1919 Cluj - Tepro Iasi 6:1