Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica DINAMO RANGERS F.C.
*-*-*-* Tactiek new generation
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 53.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubens passt de bal met de wreef. Rovine is nu in balbezit. Rovine haalt uit met een fantastische trap. Helvei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dompedro onderschept slim de pass. Rubens rent richting de bal. Rubens passt de bal zonder na te denken. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
bin Yousif kopt de bal weg. Bellaveglia is nu in balbezit. Trezza verovert de bal door een tackle van achteren. Trezza haalt uit met een fantastische trap. Helvei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Diaconu rent richting de bal. Rubens onderschept slim de pass. Rubens geeft de bal voor. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fanzaga geeft een lange en hoge pass. Vad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Galea is nu in balbezit. Galea draait met de bal, schiet en ... Helvei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 0:1

33e minuut.
Pikoulas kopt de bal weg. Gąska geeft een hoge lob. Galea kopt de bal weg. Rovine rent richting de bal. Rovine draait met de bal, schiet en ... Helvei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fanzaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lanev de bal. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 1:1

38e minuut.
Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga speelt de bal door. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

41e minuut.
bin Yousif geeft een hoge lob. Inworp. Lanev met de inworp. Vad rent richting de bal. Vad geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 60%, DINAMO RANGERS F.C. 40%.
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 1:2

53e minuut.
Rubens passt de bal in één keer door. Rovine bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yousif rent richting de bal. Galea onderschept slim de pass. Galea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Văn Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanzaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovine verovert de bal door een tackle van achteren. Rovine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 1:3

60e minuut.
Rovine is nu in balbezit. Fanzaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rovine is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galea neemt zijn aanloop. Helvei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 1:4

60e minuut.
Trezza geeft de bal voor. Diaconu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubens. Rubens krijgt een gele kaart. Diaconu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Rubens passt de bal in één keer door. Rovine is nu in balbezit. Fanzaga begaat een overtreding. Rovine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rovine met een snel genomen vrije trap. Helvei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Fanzaga onderschept slim de pass. Fanzaga geeft de bal voor. Coronel rent richting de bal. Coronel schiet op doel. Van Avermaet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 59%, DINAMO RANGERS F.C. 41%.
Steaua_lui_Gigica - DINAMO RANGERS F.C. 2:4