Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: Santier Naval
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11336
Fc. Dunarea de Jos Steaua_lui_Gigica
Baraj Tactiek *-*-*-*
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Bellaveglia geeft een lange en hoge pass. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronel geeft de bal voor. Rusciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koczka met de inworp. Ilionescu speelt de bal door. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Helvei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương haalt uit met een fantastische trap. Helvei bokst de bal weg.

25e minuut.
Pikoulas onderschept slim de pass. Rusciano rent richting de bal. Tătăran maakt een afschuwelijke overtreding. Tătăran krijgt een gele kaart. Rusciano moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rusciano kan niet meer verder spelen. Zagdański komt het veld opgelopen. Pikoulas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra geeft de bal voor. But krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 53%, Steaua_lui_Gigica 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 0:0

57e minuut.
Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu speelt de bal door. Phojun bereikt de bal nog maar net als eerste. Phojun geeft een hoge lob. But springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Coronel rent richting de bal. Murgovan maakt een afschuwelijke overtreding. Coronel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koczka met een snel genomen vrije trap. Zagdański rent richting de bal. Zagdański draait met de bal, schiet en ... Półchłopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Diaconu met de inworp. Guggiari heeft problemen om de bal te vangen. Guggiari passt de bal zonder na te denken. Zagdański rent richting de bal. Zagdański schiet op doel. Leroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Plumb bereikt de bal nog maar net als eerste. Plumb geeft de bal voor. Klungelig pakt Bellaveglia de bal. But is nu in balbezit. But draait met de bal, schiet en ... Helvei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Baniciu geeft een lange en hoge pass. Văn Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. But schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. But krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Đình Dương heeft problemen om de bal te vangen. Fanzaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đình Dương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Plumb zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. But maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 48%, Steaua_lui_Gigica 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc. Dunarea de Jos - Steaua_lui_Gigica 0:0