Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cornetu IF CoveiCity
523 Tactiek haha
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.8 gemiddelde waardering 37.3
good Schieten formidable
poor Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Gotelli onderschept slim de pass. Gotelli geeft een lange en hoge pass. Płomyk controleert de bal met de borst. Płomyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 1:0

10e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Iserhardt onderschept slim de pass. Iserhardt passt de bal met de wreef. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fossa geeft de bal voor. Adamiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Dośpiał de bal. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 2:0

15e minuut.
Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski probeert naar een medespeler te passen. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Kolesnikov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Gotelli is nu in balbezit. Gotelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ben Barek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Moczulski verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek met een sublieme pass. Boon bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Elshot speelt de bal door. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk schiet op doel. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 3:0

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Chmiest de bal onder controle te krijgen. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elshot begaat een overtreding. Elshot krijgt een gele kaart. Płomyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Adamiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Moczulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Vrabie is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Carambol is nu in balbezit. Korzeniowski onderschept slim de pass. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornetu IF 47%, CoveiCity 53%.
cornetu IF - CoveiCity 3:1

50e minuut.
Dośpiał met een sublieme pass. Iserhardt rent richting de bal. Moczulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Korzeniowski springt en kopt de bal. Adamiak heeft problemen om de bal te vangen. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ... Ligęza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov schiet op doel. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kolesnikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kolesnikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ben Barek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Piórko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iserhardt rent richting de bal. Iserhardt probeert naar een medespeler te passen. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Meirsschaut verovert de bal door een tackle van achteren. Meirsschaut geeft de bal voor. Elshot rent richting de bal. Płomyk onderschept slim de pass. Płomyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dośpiał probeert naar een medespeler te passen. Boon is nu in balbezit. Gotelli begaat een overtreding. Gotelli krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iserhardt is nu in balbezit. Met opzet legt Korzeniowski zijn tegenspeler op de grond. Korzeniowski krijgt een gele kaart. Iserhardt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Iserhardt kan niet meer verder spelen. Özyiğiter komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dośpiał geeft een hoge lob. Korzeniowski is nu in balbezit. Daar is Korzeniowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 3:2

70e minuut.
Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossa rent richting de bal. Fossa geeft een lange en hoge pass. Kolesnikov is nu in balbezit. Kolesnikov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Elshot is nu in balbezit. Elshot passt de bal zonder na te denken. Korzeniowski is nu in balbezit. Korzeniowski schiet op doel. Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cornetu IF - CoveiCity 3:3

87e minuut.
Prudel met een sublieme pass. Ben Barek met een sublieme pass. Daar is Vrabie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korzeniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzeniowski haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović bokst de bal weg. Korzeniowski rent richting de bal. Korzeniowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Prudel bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudel speelt de bal door. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cornetu IF - CoveiCity 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cornetu IF 41%, CoveiCity 59%.
cornetu IF - CoveiCity 4:3