Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
11 Virgine BUCOVINA FC
Ciuma Rosie Tactiek defend
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
26.8 gemiddelde waardering 55.3
poor Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen very good


6e minuut.
İlalay passt de bal in één keer door. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo probeert naar een medespeler te passen. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klisiak rent richting de bal. Klisiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:1

16e minuut.
Alavantas passt de bal met de wreef. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl probeert naar een medespeler te passen. İlalay is nu in balbezit. İlalay geeft een lange en hoge pass. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Falconí kopt de bal weg. Raczyński rent richting de bal. Batista is nu in balbezit. Raczyński onderschept slim de pass. Raczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Batista geeft een lange en hoge pass. Łęgowski kopt de bal weg. İlalay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczyński haalt uit met een fantastische trap. Yıldız kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo probeert naar een medespeler te passen. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński draait met de bal, schiet en ... Yıldız werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:2

33e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fliegl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fliegl geeft een hoge lob. Yıldız maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Raczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:3

38e minuut.
Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski passt de bal zonder na te denken. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft een lange en hoge pass. Klisiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Casal probeert naar een medespeler te passen. Alavantas is nu in balbezit. Alavantas speelt de bal door. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
İlalay probeert naar een medespeler te passen. Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo passt de bal in één keer door. Raczyński heeft problemen om de bal te vangen. Raczyński haalt uit met een fantastische trap. Yıldız bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 70%, BUCOVINA FC 30%.
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:3

46e minuut.
Madureira komt het veld opgelopen. Meler komt het veld opgelopen. Altman komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alavantas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Altman de bal. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Klisiak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
İlalay kopt de bal weg. Daar is Haapasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalo met een sublieme pass. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński draait met de bal, schiet en ... Paal! Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:4

56e minuut.
Jurczak onderschept slim de pass. Fliegl rent richting de bal. Fliegl met een sublieme pass. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klisiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl passt de bal zonder na te denken. Klisiak is nu in balbezit. Klisiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
İlalay verovert de bal door een tackle van achteren. İlalay passt de bal met de wreef. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft een lange en hoge pass. Klisiak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay geeft een lange en hoge pass. Altman controleert de bal met de borst. Klisiak rent richting de bal. Klisiak schiet op doel. Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Falconí geeft een hoge lob. İlalay kopt de bal weg. Daar is Haapasalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haapasalo haalt uit met een fantastische trap. Yıldız probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Meler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alavantas verovert de bal door een tackle van achteren. Alavantas passt de bal zonder na te denken. Klisiak rent richting de bal. Klisiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Madureira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łęgowski de bal. Łęgowski geeft de bal voor. Klisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:5

85e minuut.
Jurczak geeft een hoge lob. Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo geeft een hoge lob. Raczyński rent richting de bal. Raczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:6

87e minuut.
Haapasalo met een snelle inworp. İlalay bereikt de bal nog maar net als eerste. İlalay geeft een hoge lob. Raczyński is nu in balbezit. Raczyński draait met de bal, schiet en ... Yıldız probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haapasalo zal de hoekschop nemen. Klisiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 11 Virgine 73%, BUCOVINA FC 27%.
11 Virgine - BUCOVINA FC 0:6