Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUCOVINA FC CoveiCity
defend Tactiek haha
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 37
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen redelijk


1e minuut.
Fliegl geeft de bal voor. Haapasalo kopt de bal weg. Palkó is nu in balbezit. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Domínguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 1:0

6e minuut.
Haapasalo geeft de bal voor. Fliegl kopt de bal weg. Neulinger met een sublieme pass. Palkó is nu in balbezit. Palkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 2:0

7e minuut.
Ben Barek speelt de bal door. Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo passt de bal met de wreef. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft de bal voor. Paal! Domínguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Łęgowski passt de bal met de wreef. Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft een hoge lob. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 3:0

13e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Palkó rent richting de bal. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 4:0

15e minuut.
Covre speelt de bal door. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl passt de bal in één keer door. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 5:0

20e minuut.
Inworp. Haapasalo met een snelle inworp. Fliegl geeft de bal voor. Szulakowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft een lange en hoge pass. Fliegl kopt de bal weg. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Boon rent richting de bal. Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgowski probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Łęgowski probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski met een sublieme pass. Palkó rent richting de bal. Palkó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Haapasalo rent richting de bal. Haapasalo geeft een lange en hoge pass. Daar is Fossa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palkó rent richting de bal. Palkó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 6:0

35e minuut.
Prudel rent richting de bal. Palkó verovert de bal door een tackle van achteren. Palkó probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 7:0

37e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fliegl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fliegl speelt de bal door. Palkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Palkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Fliegl geeft een lange en hoge pass. Moczulski is nu in balbezit. Palkó onderschept slim de pass. Palkó schiet op doel. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neulinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fliegl probeert naar een medespeler te passen. Palkó is nu in balbezit. Palkó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vaage bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaage geeft de bal voor. Inworp. Fliegl met een snelle inworp. Neulinger met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Domínguez met een harde bal richting middenveld. Łęgowski kopt de bal weg. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski haalt uit met een fantastische trap. Moczulski probeert de bal aan de voet te houden. Domínguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 16%, CoveiCity 84%.
BUCOVINA FC - CoveiCity 7:0

46e minuut.
Szulakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feriz komt het veld opgelopen. Korzeniowski met een sublieme pass. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Palkó zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Palkó naar de kleedkamers voor een vroege douche.

49e minuut.
Haapasalo heeft problemen om de bal te vangen. Haapasalo speelt de bal door. Klungelig pakt Feriz de bal. Feriz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 8:0

51e minuut.
Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgowski geeft een hoge lob. Fliegl is nu in balbezit. Fliegl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Haapasalo kopt de bal weg. Neulinger is nu in balbezit. Neulinger probeert naar een medespeler te passen. Feriz rent richting de bal. Feriz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Feriz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moczulski. Feriz raakt geblesseerd tijdens het duel. Neulinger wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Fossa de bal onder controle te krijgen. Domínguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 9:0

61e minuut.
Moczulski geeft een hoge lob. Covre kopt de bal weg. Neulinger geeft een hoge lob. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 10:0

63e minuut.
Łęgowski passt de bal in één keer door. Haapasalo is nu in balbezit. Haapasalo passt de bal met de wreef. Feriz rent richting de bal. Feriz haalt uit met een fantastische trap. Domínguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 11:0

65e minuut.
Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl passt de bal zonder na te denken. Feriz rent richting de bal. Feriz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Fossa speelt de bal door. Neulinger rent richting de bal. Haapasalo probeert naar een medespeler te passen. Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Haapasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haapasalo passt de bal zonder na te denken. Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 12:0

81e minuut.
Haapasalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een hoge lob. Feriz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feriz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Feriz is nu in balbezit. Feriz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Covre onderschept slim de pass. Covre probeert naar een medespeler te passen. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft de bal voor. Feriz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Hyskaj onderschept slim de pass. Hyskaj geeft een lange en hoge pass. Feriz is nu in balbezit. Feriz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUCOVINA FC - CoveiCity 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUCOVINA FC 24%, CoveiCity 76%.
BUCOVINA FC - CoveiCity 13:0