Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Central
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8532
F.C Universitatea Craiova FC Corabia2005
l2test Tactiek 523meu
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 23.1
zeer goed Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Marius speelt de bal door. Klungelig pakt Skaliczky de bal. Skaliczky passt de bal in één keer door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Marius rent richting de bal. Marius probeert naar een medespeler te passen. Conta rent richting de bal. Conta schiet op doel. Gânsac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 1:0

9e minuut.
Skaliczky rent richting de bal. Conta is nu in balbezit. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 2:0

11e minuut.
Rareşoaica met een snelle inworp. Marius rent richting de bal. Marius passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica geeft de bal voor. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podgorean zal de hoekschop nemen. Skaliczky springt en kopt de bal. Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Marius passt de bal zonder na te denken. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skaliczky de bal. Skaliczky schiet op doel. Gânsac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Marius is nu in balbezit. Conta is nu in balbezit. Marius is nu in balbezit. Conta rent richting de bal. Conta haalt uit met een fantastische trap. Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Podgorean bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgorean speelt de bal door. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius geeft de bal voor. Skaliczky maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 3:0

22e minuut.
Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta is nu in balbezit. Skaliczky is nu in balbezit. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ghiţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Podgorean neemt de hoekschop. Skaliczky krijgt zijn hoofd ertegen. Gânsac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 4:0

30e minuut.
Rareşoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius geeft de bal voor. Daar is Skaliczky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Gânsac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Conta met een sublieme pass. Rareşoaica is nu in balbezit. Rareşoaica passt de bal met de wreef. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Conta de bal. Conta passt de bal zonder na te denken. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 5:0

40e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta met een sublieme pass. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rareşoaica geeft een lange en hoge pass. Conta heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţulescu is nu in balbezit. Conta onderschept slim de pass. Conta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 6:0

45e minuut.
Ghiţulescu geeft een hoge lob. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica passt de bal in één keer door. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 13%, FC Corabia2005 87%.
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 6:0

46e minuut.
Olaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Skaliczky passt de bal met de wreef. Conta rent richting de bal. Conta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Marius passt de bal met de wreef. Conta met een sublieme pass. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... Gânsac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 7:0

54e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Conta is nu in balbezit. Olaru maakt een afschuwelijke overtreding. Olaru krijgt een gele kaart. Conta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marius met een snel genomen vrije trap. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ghiţulescu is nu in balbezit. Skaliczky onderschept slim de pass. Skaliczky speelt de bal door. Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica speelt de bal door. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. Gânsac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Ghiţulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Anghel de bal. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta speelt de bal door. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Busoni trapt de bal weg. Marius kopt de bal weg. Ghiţulescu heeft problemen om de bal te vangen. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky schiet op doel. Gânsac bokst de bal weg. Paal!

81e minuut.
Costas onderschept slim de pass. Costas geeft een hoge lob. Skaliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 8:0

86e minuut.
Pintea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conta rent richting de bal. Conta geeft een lange en hoge pass. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Rareşoaica passt de bal in één keer door. Podgorean rent richting de bal. Podgorean passt de bal zonder na te denken. Conta rent richting de bal. Conta haalt uit met een fantastische trap. Gânsac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 17%, FC Corabia2005 83%.
F.C Universitatea Craiova - FC Corabia2005 8:0