Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athletico resita F. C. Foresta Suceava
la atac Tactiek 532 amicale
47% Balbezit 53%
33% Spel op eigen helft 67%
28 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.8 gemiddelde waardering 50.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Wierszewski kopt de bal weg. de Lima is nu in balbezit. Araníbar begaat een overtreding. Araníbar krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Meleşteu passt de bal zonder na te denken. Dolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Stanišić springt en kopt de bal. Radig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Matta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araníbar geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Feltrinelli rent richting de bal. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson geeft de bal voor. Meleşteu kopt de bal weg. Araníbar geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Eckell onderschept slim de pass. Eckell passt de bal zonder na te denken. Bireta rent richting de bal. Vuorentaus onderschept slim de pass. Vuorentaus draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Demarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuorentaus onderschept slim de pass. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 0:1

15e minuut.
Thomson geeft de bal voor. Bölöni probeert de bal aan de voet te houden. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny is nu in balbezit. Dolny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 1:1

16e minuut.
Feltrinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar passt de bal in één keer door. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 2:1

23e minuut.
Bölöni kopt de bal weg. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal met de wreef. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Matta geeft de bal voor. Daar is Wilczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczkowski probeert naar een medespeler te passen. Dolny is nu in balbezit. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Eckell is nu in balbezit. Lavín verovert de bal door een tackle van achteren. Lavín geeft een hoge lob. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bölöni is nu in balbezit. Thomson verovert de bal door een tackle van achteren. Thomson speelt de bal door. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vannorti heeft problemen om de bal te vangen. Vuorentaus onderschept slim de pass. Vuorentaus passt de bal in één keer door. de Lima is nu in balbezit. de Lima draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lavín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal met de wreef. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 3:1

38e minuut.
Araníbar is nu in balbezit. Araníbar met een sublieme pass. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 4:1

43e minuut.
Curbelo speelt de bal door. Thomson is nu in balbezit. Thomson passt de bal met de wreef. Aufdermauer heeft problemen om de bal te vangen. Aufdermauer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stanišić onderschept slim de pass. Stanišić geeft de bal voor. Aufdermauer maakt een snoekduik en kopt de bal. Dolny is nu in balbezit. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 33%, F. C. Foresta Suceava 67%.
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 5:1

47e minuut.
Aufdermauer met een sublieme pass. Stanišić rent richting de bal. Aufdermauer met een sublieme pass. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Bireta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuorentaus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bireta. Bireta krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Gal is nu in balbezit. Gal geeft de bal voor. Vuorentaus rent richting de bal. Vuorentaus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 5:2

56e minuut.
Curbelo passt de bal met de wreef. Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli passt de bal zonder na te denken. Vuorentaus is nu in balbezit. Vuorentaus draait met de bal, schiet en ... Ruiz Villafruela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bireta passt de bal met de wreef. Dolny rent richting de bal. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny rent richting de bal. Dolny haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Araníbar verovert de bal door een tackle van achteren. Araníbar probeert naar een medespeler te passen. Stanišić rent richting de bal. Stanišić schiet op doel. Radig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 6:2

82e minuut.
Daar is Vuorentaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar geeft een hoge lob. Stanišić is nu in balbezit. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stanišić rent richting de bal. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. Aufdermauer krijgt zijn hoofd ertegen. Radig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Wilczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wilczkowski geeft een lange en hoge pass. Bölöni controleert de bal met de borst. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Meleşteu geeft een hoge lob. Wilczkowski kopt de bal weg. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić schiet op doel. Radig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 7:2

90e minuut.
Stanišić is nu in balbezit. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 33%, F. C. Foresta Suceava 67%.
athletico resita - F. C. Foresta Suceava 7:2