Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 21:21
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Hajime Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12189
Hajime F.C. Blue Lions
2.2.1.4 Tactiek test
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
51 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Ştefănuţ met een snelle inworp. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ştefănuţ probeert naar een medespeler te passen. Frusina controleert de bal met de borst. Barredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina onderschept slim de pass. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Lalovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merjanovič rent richting de bal. Canthelou onderschept slim de pass. Canthelou haalt uit met een fantastische trap. Lalovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Marinov geeft de bal voor. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou passt de bal in één keer door. Frusina rent richting de bal. Frusina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Miano is nu in balbezit. Miano geeft een hoge lob. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Hejtmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - F.C. Blue Lions 0:1

30e minuut.
Broniarek onderschept slim de pass. Bogdanowicz is nu in balbezit. İsabeyli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. İsabeyli krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Vadeş met de inworp. Bogdanowicz geeft een hoge lob. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou draait met de bal, schiet en ... Lalovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hajime - F.C. Blue Lions 1:1

39e minuut.
Klungelig pakt Vadeş de bal. Tellechéa rent richting de bal. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş geeft de bal voor. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş geeft de bal voor. Klungelig pakt Stamatović de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu is nu in balbezit. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdanowicz geeft de bal voor. Canthelou krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 41%, F.C. Blue Lions 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hajime - F.C. Blue Lions 1:1

47e minuut.
Meleşteu geeft de bal voor. Merjanovič rent richting de bal. Merjanovič geeft een hoge lob. Daar is Hejtmánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Broniarek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert İsabeyli de bal onder controle te krijgen. Broniarek is nu in balbezit. Broniarek geeft een lange en hoge pass. Frusina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
İsabeyli rent richting de bal. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănuţ heeft problemen om de bal te vangen. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Frusina maakt een snoekduik en kopt de bal. Lalovac bokst de bal weg. Canthelou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - F.C. Blue Lions 2:1

70e minuut.
Klungelig pakt İsabeyli de bal. Bogdanowicz onderschept slim de pass. Ştefănuţ is nu in balbezit. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou schiet op doel. Lalovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Frusina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - F.C. Blue Lions 3:1

75e minuut.
Câţanu met een sublieme pass. Canthelou probeert de bal met de borst te controleren. Lupescu speelt de bal door. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Lalovac bokst de bal weg.

86e minuut.
Lupescu geeft de bal voor. Dorobanţu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ştefănuţ de bal. Ştefănuţ geeft een hoge lob. Frusina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 42%, F.C. Blue Lions 58%.
Hajime - F.C. Blue Lions 3:1