Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Central
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18150
F.C Universitatea Craiova F. C. Foresta Suceava
l2test Tactiek 4d3m-ionu
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
47.7 gemiddelde waardering 56.1
adequate Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


7e minuut.
Curbelo passt de bal met de wreef. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk passt de bal met de wreef. Eckell rent richting de bal. Eckell haalt uit met een fantastische trap. Zakaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Petrosian bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosian geeft de bal voor. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:1

9e minuut.
Ştefănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marynarz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Meleşteu met een sublieme pass. Feltrinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Podgorean zijn tegenspeler op de grond. Podgorean is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Feltrinelli kopt de bal weg. Piţurcă met een sublieme pass. Daar is Costas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eckell bereikt de bal nog maar net als eerste. Eckell draait met de bal, schiet en ... Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Radig met een harde bal richting middenveld. Feltrinelli rent richting de bal. Feltrinelli speelt de bal door. Vuorentaus is nu in balbezit. Vuorentaus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Rareşoaica geeft de bal voor. Marynarz heeft problemen om de bal te vangen. Vuorentaus verovert de bal door een tackle van achteren. Vuorentaus schiet op doel. Zakaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 60%, F. C. Foresta Suceava 40%.
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Conta de bal. Kossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skaliczky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skaliczky krijgt een gele kaart. Kossowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kossowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţurcă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piţurcă krijgt een gele kaart. de Lima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eckell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Zakaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Feltrinelli met een sublieme pass. Daar is Vuorentaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuorentaus speelt de bal door. Eckell is nu in balbezit. Eckell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:3

54e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Zakaryan niet meer kan verder spelen. Guran komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Eckell verovert de bal door een tackle van achteren. Eckell passt de bal in één keer door. de Lima rent richting de bal. de Lima draait met de bal, schiet en ... Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:4

68e minuut.
Rareşoaica speelt de bal door. Vuorentaus is nu in balbezit. Vuorentaus probeert naar een medespeler te passen. Eckell is nu in balbezit. Eckell haalt uit met een fantastische trap. Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. de Lima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:5

76e minuut.
Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu speelt de bal door. Feltrinelli geeft de bal voor. Vuorentaus is nu in balbezit. Vuorentaus haalt uit met een fantastische trap. Guran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Keyurapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Keyurapan geeft een lange en hoge pass. Eckell rent richting de bal. Eckell schiet op doel. Guran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:6

88e minuut.
Feltrinelli is nu in balbezit. Feltrinelli passt de bal in één keer door. Vuorentaus is nu in balbezit. de Lima is nu in balbezit. Vuorentaus rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Universitatea Craiova 62%, F. C. Foresta Suceava 38%.
F.C Universitatea Craiova - F. C. Foresta Suceava 0:6