Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 18:07
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: Hajime Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5058
Hajime FC Corabia2005
2.2.1.4 Tactiek 523meu
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 27.2
formidable Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen average


6e minuut.
Klungelig pakt Velican de bal. Ştefănuţ geeft de bal voor. Daar is Iovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 1:0

8e minuut.
Inworp. Vadeş met de inworp. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Pintea kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 2:0

11e minuut.
Bogdanowicz speelt de bal door. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş passt de bal in één keer door. Canthelou rent richting de bal. Canthelou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Canthelou rent richting de bal. Met opzet legt Pintea zijn tegenspeler op de grond. Canthelou raakt geblesseerd tijdens het duel. Meleşteu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Petre de bal. Frusina is nu in balbezit. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Iovan speelt de bal door. Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Canthelou rent richting de bal. Canthelou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş onderschept slim de pass. Vadeş geeft een hoge lob. Socea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pintea rent richting de bal. Paal!

26e minuut.
Klungelig pakt Vadeş de bal. Frusina rent richting de bal. Frusina passt de bal met de wreef. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Meleşteu is nu in balbezit. Meleşteu geeft een hoge lob. Vadeş rent richting de bal. Vadeş geeft de bal voor. Frusina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadeş met een snelle inworp. Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 3:0

33e minuut.
Vadeş met een sublieme pass. Canthelou rent richting de bal. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ... Socea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Vadeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdanowicz geeft de bal voor. Frusina controleert de bal met de borst. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Pintea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadeş met een snelle inworp. Bogdanowicz geeft een lange en hoge pass. Frusina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 4:0

44e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 33%, FC Corabia2005 67%.
Hajime - FC Corabia2005 4:0

51e minuut.
Ştefănuţ probeert naar een medespeler te passen. Canthelou is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Petre ... Strafschop! Canthelou is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frusina zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 5:0

59e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sibiescu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Dorobanţu geeft de bal voor. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina onderschept slim de pass. Frusina passt de bal met de wreef. Canthelou is nu in balbezit. Canthelou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 6:0

69e minuut.
Sibiescu rent richting de bal. Ştefănuţ onderschept slim de pass. Ştefănuţ geeft een lange en hoge pass. Frusina is nu in balbezit. Frusina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ştefănuţ is nu in balbezit. Ştefănuţ probeert naar een medespeler te passen. Luchian rent richting de bal. Frusina verovert de bal door een tackle van achteren. Frusina haalt uit met een fantastische trap. Socea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 7:0

72e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Canthelou verovert de bal door een tackle van achteren. Canthelou passt de bal in één keer door. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Frusina haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Broniarek rent richting de bal. Broniarek geeft een hoge lob. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel. Socea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajime - FC Corabia2005 8:0

80e minuut.
Vadeş geeft een hoge lob. Petre kopt de bal weg. Sibiescu is nu in balbezit. Frusina rent richting de bal. Frusina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bogdanowicz passt de bal in één keer door. Canthelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Canthelou passt de bal met de wreef. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajime 32%, FC Corabia2005 68%.
Hajime - FC Corabia2005 8:0