Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
athletico resita F.C. Blue Lions
la atac Tactiek test
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
57.8 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Thomson passt de bal zonder na te denken. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer passt de bal in één keer door. Dolny is nu in balbezit. Dolny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Araníbar rent richting de bal. Araníbar passt de bal zonder na te denken. Stanišić is nu in balbezit. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 1:0

8e minuut.
Lupescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stamatović komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar met een sublieme pass. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Aufdermauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufdermauer haalt uit met een fantastische trap. Uluğ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Corbetta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aufdermauer kopt de bal weg. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny draait met de bal, schiet en ... Uluğ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Araníbar geeft de bal voor. Merjanovič kopt de bal weg. Stamatović rent richting de bal. Dolny verovert de bal door een tackle van achteren. Dolny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uluğ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer schiet op doel. Uluğ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 2:0

22e minuut.
Gelenidze met een sublieme pass. Corbetta rent richting de bal. Corbetta geeft de bal voor. Dolny is nu in balbezit. Dolny draait met de bal, schiet en ... Uluğ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aufdermauer is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lavín geeft een lange en hoge pass. Gelenidze rent richting de bal. Gelenidze geeft de bal voor. Stanišić rent richting de bal. Stanišić geeft een lange en hoge pass. Uluğ bokst de bal weg. Dolny is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corbetta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thomson maakt een snoekduik en kopt de bal. Dolny is nu in balbezit. Dolny schiet op doel. Uluğ bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bello kopt de bal weg. Gelenidze rent richting de bal. Corbetta onderschept slim de pass. Corbetta geeft een hoge lob. Dolny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Demarco geeft een lange en hoge pass. Aufdermauer kopt de bal weg. Klungelig pakt Bello de bal. Dolny rent richting de bal. Dolny draait met de bal, schiet en ... Uluğ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 3:0

32e minuut.
Merjanovič rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aufdermauer. Merjanovič raakt geblesseerd tijdens het duel. Stamatović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hejtmánek heeft problemen om de bal te vangen. Hejtmánek draait met de bal, schiet en ... Gedik bokst de bal weg.

35e minuut.
Araníbar rent richting de bal. Araníbar speelt de bal door. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft de bal voor. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen. Uluğ bokst de bal weg.

38e minuut.
Lustrinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tellechéa rent richting de bal. Bireta verovert de bal door een tackle van achteren. Bireta speelt de bal door. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Uluğ bokst de bal weg.

42e minuut.
Araníbar rent richting de bal. Araníbar passt de bal in één keer door. Thomson probeert naar een medespeler te passen. Aufdermauer rent richting de bal. Aufdermauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 4:0

44e minuut.
Merjanovič onderschept slim de pass. Merjanovič probeert naar een medespeler te passen. Corbetta speelt de bal door. Stanišić rent richting de bal. Stanišić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 28%, F.C. Blue Lions 72%.
athletico resita - F.C. Blue Lions 4:0

46e minuut.
Merjanovič geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbetta met een snelle inworp. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Inworp. Araníbar met een snelle inworp. Klungelig pakt Thomson de bal. Thomson geeft de bal voor. Dolny maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 5:0

52e minuut.
Corbetta probeert de bal aan de voet te houden. Łukasik is nu in balbezit. Łukasik geeft een lange en hoge pass. Hejtmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejtmánek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Corbetta geeft een hoge lob. Daar is Lustrinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolny kopt de bal weg. Stanišić rent richting de bal. Stanišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft de bal voor. Lustrinelli probeert de bal aan de voet te houden. Dolny is nu in balbezit. Dolny haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Łukasik is nu in balbezit. Corbetta verovert de bal door een tackle van achteren. Corbetta probeert naar een medespeler te passen. Stanišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanišić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Uluğ bokst de bal weg.

65e minuut.
Araníbar met een sublieme pass. Thomson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomson geeft de bal voor. Dolny rent richting de bal. Dolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 6:0

68e minuut.
Dolny probeert de bal aan de voet te houden. Thomson kopt de bal weg. Dolny is nu in balbezit. Dolny schiet op doel. Uluğ probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Uluğ trapt de bal weg van het doel. Daar is Miano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar geeft een hoge lob. Dolny krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Miano rent richting de bal. Demarco verovert de bal door een tackle van achteren. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 6:1

70e minuut.
Araníbar met een sublieme pass. Thomson speelt de bal door. Bireta met een sublieme pass. Aufdermauer is nu in balbezit. Aufdermauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
athletico resita - F.C. Blue Lions 7:1

72e minuut.
Gelenidze geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Stanišić de bal onder controle te krijgen. Stamatović is nu in balbezit. Dolny onderschept slim de pass. Dolny draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Lustrinelli geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomson met de inworp. Araníbar rent richting de bal. Araníbar geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lavín passt de bal zonder na te denken. Corbetta rent richting de bal. Corbetta geeft een hoge lob. Dolny is nu in balbezit. Dolny schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Merjanovič geeft de bal voor. Inworp. Corbetta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: athletico resita 20%, F.C. Blue Lions 80%.
athletico resita - F.C. Blue Lions 7:1