Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Allright Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 26894
Allright Blue Diamonds
Portocala™ Tactiek d41m31a1
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
39.9 gemiddelde waardering 56
goed Schieten formidabel
matig Passen formidabel
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Lampreia speelt de bal door. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica passt de bal met de wreef. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Masztak verovert de bal door een tackle van achteren. Lampreia verovert de bal door een tackle van achteren. Lampreia speelt de bal door. Frančić rent richting de bal. Frančić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Frančić met een snelle inworp. Günsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Günsel geeft een lange en hoge pass. Mujica maakt een snoekduik en kopt de bal. Napieralski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:1

18e minuut.
Kalič draait met de bal, schiet en ... Simino probeert de bal aan de voet te houden. Rebecchi geeft een lange en hoge pass. Mujica is nu in balbezit. Mujica haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampreia verovert de bal door een tackle van achteren. Lampreia met een sublieme pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Filipek is nu in balbezit. Lampreia onderschept slim de pass. Lampreia speelt de bal door. Frančić is nu in balbezit. Frančić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tuấn Ngọc verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Ngọc geeft de bal voor. Geană kopt de bal weg. Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lampreia. Lampreia krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Napieralski rent richting de bal. Lampreia onderschept slim de pass. Lampreia speelt de bal door. Geană rent richting de bal. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frančić is nu in balbezit. Frančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:2

41e minuut.
Mujica draait met de bal, schiet en ... Paulada probeert wanhopig de bal te grijpen. Inworp. Koks met een snelle inworp. Frančić is nu in balbezit. Frančić haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 73%, Blue Diamonds 27%.
Allright - Blue Diamonds 0:2

46e minuut.
Petráš komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pintilie komt het veld opgelopen. Dukai komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Frančić heeft problemen om de bal te vangen. Masztak onderschept slim de pass. Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel speelt de bal door. Koks verovert de bal door een tackle van achteren. Paulada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:3

56e minuut.
Petráš passt de bal in één keer door. Masztak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masztak geeft een lange en hoge pass. Geană probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Geană schiet op doel. Paulada bokst de bal weg. Frančić rent richting de bal. Frančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:4

57e minuut.
Kalič speelt de bal door. Petráš bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană onderschept slim de pass. Geană draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Günsel met een snelle inworp. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampreia is nu in balbezit. Lampreia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Geană. Goede buitenspelval van de verdediging. Chenkov komt het veld opgelopen. Lăpuşte komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paulada speelt de bal door. Günsel kopt de bal weg. Daar is Lăpuşte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lampreia verovert de bal door een tackle van achteren. Lampreia passt de bal zonder na te denken. Günsel heeft problemen om de bal te vangen. Günsel geeft een hoge lob. Geană krijgt zijn hoofd ertegen. Paulada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal met de wreef. Geană is nu in balbezit. Geană draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:5

83e minuut.
Günsel verovert de bal door een tackle van achteren. Günsel speelt de bal door. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Günsel zal de hoekschop nemen. Frančić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Tuấn Ngọc rent richting de bal. Tuấn Ngọc passt de bal met de wreef. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paulada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - Blue Diamonds 0:6

90e minuut.
Günsel passt de bal zonder na te denken. Frančić rent richting de bal. Frančić passt de bal in één keer door. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 67%, Blue Diamonds 33%.
Allright - Blue Diamonds 0:6