Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: Maracini Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10741
Maracini RAPID IASI UFC
xxx Tactiek 343
61% Balbezit 39%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
very good Passen poor
good Verdedigen weak


4e minuut.
Kleiminger met een sublieme pass. Daar is Marszczynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszczynkiewicz passt de bal in één keer door. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kleiminger onderschept slim de pass. Kleiminger probeert naar een medespeler te passen. Duffy is nu in balbezit. Klungelig pakt Duffy de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kleiminger probeert naar een medespeler te passen. Duffy is nu in balbezit. Daar is Duffy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kleiminger kopt de bal weg. Boldici is nu in balbezit. Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 1:0

8e minuut.
Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 2:0

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Kleiminger de bal onder controle te krijgen. Kleiminger passt de bal in één keer door. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Delport met de inworp. Kleiminger met een sublieme pass. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebolledo speelt de bal door. Kleiminger kopt de bal weg. Daar is Oltean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kleiminger controleert de bal met de borst. Kleiminger passt de bal zonder na te denken. Duffy rent richting de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 3:0

17e minuut.
Negas verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Jełowicki met een snelle inworp. Kleiminger geeft de bal voor. Marszczynkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kleiminger rent richting de bal. Kleiminger passt de bal in één keer door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz schiet op doel. Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Negas met een sublieme pass. Kleiminger met een sublieme pass. Duffy heeft problemen om de bal te vangen. Duffy schiet op doel. Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 4:0

34e minuut.
Daar is Marszczynkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Duffy is nu in balbezit. Duffy draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 5:0

35e minuut.
Velcu rent richting de bal. Negas onderschept slim de pass. Negas passt de bal met de wreef. Kenský geeft een lange en hoge pass. Marszczynkiewicz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Negas met een sublieme pass. Klungelig pakt Boldici de bal. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz schiet op doel. Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 6:0

44e minuut.
Kenský speelt de bal door. Kalovčić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Breahna. Breahna krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 20%, RAPID IASI UFC 80%.
Maracini - RAPID IASI UFC 6:0

46e minuut.
Daar is Campero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campero probeert naar een medespeler te passen. Vilte rent richting de bal. Duffy onderschept slim de pass. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Rebolledo trapt de bal weg van het doel. Negas kopt de bal weg. Duffy bereikt de bal nog maar net als eerste. Duffy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rebolledo trapt de bal weg. Negas kopt de bal weg. Oltean kan de bal niet met de borst controleren. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz passt de bal zonder na te denken. Duffy is nu in balbezit. Duffy haalt uit met een fantastische trap. Boldici probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 7:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jełowicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campero bereikt de bal nog maar net als eerste. Negas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Campero de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Marszczynkiewicz de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 8:0

58e minuut.
Vilte kopt de bal weg. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalovčić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalovčić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Vilte rent richting de bal. Kalovčić onderschept slim de pass. Kalovčić probeert naar een medespeler te passen. Kleiminger is nu in balbezit. Kleiminger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Duffy is nu in balbezit. Duffy met een sublieme pass. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 9:0

68e minuut.
Delport kopt de bal weg. Kleiminger speelt de bal door. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Klungelig pakt Duffy de bal. Duffy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 10:0

69e minuut.
Zabraniak speelt de bal door. Klungelig pakt Lungulescu de bal. Duffy rent richting de bal. Duffy schiet op doel. Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 11:0

70e minuut.
Zabraniak speelt de bal door. Daar is Breahna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Duffy de bal. Duffy passt de bal met de wreef. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rebolledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 12:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kleiminger geeft de bal voor. Duffy maakt een snoekduik en kopt de bal. Rebolledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 13:0

73e minuut.
Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz passt de bal met de wreef. Duffy met een sublieme pass. Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger haalt uit met een fantastische trap. Rebolledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kleiminger is nu in balbezit. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Kleiminger met een sublieme pass. Duffy is nu in balbezit. Duffy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 14:0

79e minuut.
Klungelig pakt Campero de bal. Negas rent richting de bal. Negas probeert naar een medespeler te passen. Duffy is nu in balbezit. Duffy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marszczynkiewicz is nu in balbezit. Marszczynkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 15:0

81e minuut.
Marszczynkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Campero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duffy is nu in balbezit. Duffy draait met de bal, schiet en ... Rebolledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 16:0

82e minuut.
Kleiminger bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleiminger is nu in balbezit. Marszczynkiewicz rent richting de bal. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Duffy verovert de bal door een tackle van achteren. Duffy geeft een hoge lob. Marszczynkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszczynkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maracini - RAPID IASI UFC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maracini 12%, RAPID IASI UFC 88%.
Maracini - RAPID IASI UFC 17:0