Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Diamonds Magicienii din Cluj
d41m31a1 Tactiek compact 1
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 45.1
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Lampreia passt de bal zonder na te denken. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz passt de bal zonder na te denken. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Rebecchi onderschept slim de pass. Daar is Kukucz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi geeft een hoge lob. Geană maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lampreia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Toye komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Geană haalt uit met een fantastische trap. Gheorghe probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mujica zal de hoekschop nemen. Frančić maakt een snoekduik en kopt de bal. Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mujica met een snelle inworp. Frančić is nu in balbezit. Frančić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 1:0

14e minuut.
Toye passt de bal in één keer door. Kukucz heeft problemen om de bal te vangen. Rebecchi met een sublieme pass. Kukucz is nu in balbezit. Kukucz schiet op doel. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ... Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 2:0

22e minuut.
Geană passt de bal in één keer door. Rebecchi speelt de bal door. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz haalt uit met een fantastische trap. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Toye passt de bal zonder na te denken. Daar is Frančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frančić passt de bal in één keer door. Daar is Geană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kukucz speelt de bal door. Toye rent richting de bal. Toye met een sublieme pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Klungelig pakt Kukucz de bal. Rebecchi is nu in balbezit. Rebecchi passt de bal zonder na te denken. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel. Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Geană is nu in balbezit. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 3:0

39e minuut.
Rebecchi met een snelle inworp. Toye bereikt de bal nog maar net als eerste. Toye passt de bal met de wreef. Frančić rent richting de bal. Frančić haalt uit met een fantastische trap. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Stanciu passt de bal met de wreef. Baldemir rent richting de bal. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană draait met de bal, schiet en ... Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 26%, Magicienii din Cluj 74%.
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 4:0

47e minuut.
Verheijen verovert de bal door een tackle van achteren. Verheijen geeft de bal voor. Klungelig pakt Frančić de bal. Geană is nu in balbezit. Geană schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ciuchiţă controleert de bal met de borst. Toye onderschept slim de pass. Toye passt de bal met de wreef. Frančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Frančić draait met de bal, schiet en ... Stratulat bokst de bal weg.

73e minuut.
Baldemir rent richting de bal. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană rent richting de bal. Geană draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frančić passt de bal met de wreef. Gheorghe is nu in balbezit. Toye begaat een overtreding. Toye krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Stanciu speelt de bal door. Brezeanu is nu in balbezit. Geană onderschept slim de pass. Geană haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 5:0

88e minuut.
Rebecchi onderschept slim de pass. Rebecchi speelt de bal door. Håvbrandt is nu in balbezit. Håvbrandt geeft een hoge lob. Geană maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Diamonds 28%, Magicienii din Cluj 72%.
Blue Diamonds - Magicienii din Cluj 5:0