Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua Alex craioveanca
chance Tactiek atac
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.6 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten formidable
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


9e minuut.
Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal zonder na te denken. Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı schiet op doel. Kuter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 0:1

15e minuut.
Inworp. Galindo met de inworp. Bărăscu met een sublieme pass. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Bierbaron onderschept slim de pass. Bierbaron passt de bal met de wreef. Yabancı rent richting de bal. Yabancı haalt uit met een fantastische trap. Kuter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 0:2

23e minuut.
Yate trapt de bal weg. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan begaat een overtreding. Colţan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Godri speelt de bal door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Zwierzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwierzak speelt de bal door. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borja de bal onder controle te krijgen. Solomovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 1:2

31e minuut.
Bărăscu passt de bal in één keer door. Bierbaron rent richting de bal. Bărăscu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yabancı de bal. Yabancı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 66%, craioveanca 34%.
Steaua Alex - craioveanca 1:2

60e minuut.
Inworp. Jávega Jiménez komt het veld opgelopen. Mártha komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gică probeert naar een medespeler te passen. Bierbaron is nu in balbezit. Bierbaron passt de bal met de wreef. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha schiet op doel. Kuter bokst de bal weg.

66e minuut.
Bierbaron is nu in balbezit. Bierbaron geeft de bal voor. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Kuter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 1:3

67e minuut.
Epure komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri passt de bal zonder na te denken. Yate geeft de bal voor. Mártha controleert de bal met de borst. Mártha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geantă komt het veld opgelopen. Bunghitu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Borja geeft de bal voor. Jávega Jiménez kopt de bal weg. Mártha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mártha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 1:4

79e minuut.
Murzacu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gică probeert naar een medespeler te passen. Chiba rent richting de bal. Chiba geeft een lange en hoge pass. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bierbaron is nu in balbezit. Bierbaron geeft een lange en hoge pass. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Jávega Jiménez is nu in balbezit. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ... Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 1:5

86e minuut.
Sfora rent richting de bal. Sfora speelt de bal door. Vălăhuţă kan de bal niet met de borst controleren. Jávega Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sfora heeft problemen om de bal te vangen. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Jávega Jiménez onderschept slim de pass. Jávega Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua Alex - craioveanca 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua Alex 66%, craioveanca 34%.
Steaua Alex - craioveanca 1:6