Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB I
  • Stadion: Bajnok Csapat Fc Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 32939
Bajnok Csapat Fc Granturismo
GOOO Tactiek Kriszttiano
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
22 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69.7 gemiddelde waardering 70.3
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Mikucki controleert de bal met de borst. Török bereikt de bal nog maar net als eerste. Török haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Pyrkosz is nu in balbezit. Dancs begaat een overtreding. Pyrkosz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dancs speelt de bal door. Török komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 1:0

8e minuut.
Mazzini verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini passt de bal met de wreef. Clavero Prados heeft problemen om de bal te vangen. Clavero Prados geeft een hoge lob. Chiţac springt en kopt de bal. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dancs passt de bal zonder na te denken. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gubán bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Török verovert de bal door een tackle van achteren. Török schiet op doel. Peuralahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 2:0

16e minuut.
Hodkovička passt de bal met de wreef. Török is nu in balbezit. Mikucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Török is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Török neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Peuralahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gubán springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pyrkosz passt de bal zonder na te denken. Butucea speelt de bal door. Raffay rent richting de bal. Raffay draait met de bal, schiet en ... Peuralahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 3:0

20e minuut.
Sinopoulos speelt de bal door. Szíjjártó is nu in balbezit. Szíjjártó speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Dalkia bokst de bal weg.

24e minuut.
Chişcă geeft een lange en hoge pass. Gubán kopt de bal weg. Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Török maakt een snoekduik en kopt de bal. Peuralahti bokst de bal weg. Raffay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 4:0

26e minuut.
Metallo kopt de bal weg. Dancs is nu in balbezit. Dancs passt de bal in één keer door. Metallo is nu in balbezit. Metallo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gubán met een sublieme pass. Török is nu in balbezit. Załuska legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Török raakt geblesseerd tijdens het duel. Török zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Peuralahti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 5:0

31e minuut.
Gubán heeft problemen om de bal te vangen. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Török maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Clavero Prados is nu in balbezit. Clavero Prados geeft de bal voor. Chiţac kopt de bal weg. Metallo rent richting de bal. Metallo draait met de bal, schiet en ... Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 46%, Granturismo 54%.
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 5:0

46e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac passt de bal in één keer door. Mazzini speelt de bal door. Metallo is nu in balbezit. Metallo draait met de bal, schiet en ... Dalkia bokst de bal weg.

48e minuut.
Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinopoulos. Hodkovička raakt geblesseerd tijdens het duel. Török zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gubán maakt een snoekduik en kopt de bal. Peuralahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cárdenas kopt de bal weg. Mazzini rent richting de bal. Hodkovička verovert de bal door een tackle van achteren. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Gubán maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Mazzini kopt de bal weg. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butucea geeft de bal voor. Török rent richting de bal. Török haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Pyrkosz speelt de bal door. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Gubán is nu in balbezit. Gubán draait met de bal, schiet en ... Peuralahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Sætra geeft een lange en hoge pass. Clavero Prados bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavero Prados geeft de bal voor. Metallo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Butucea probeert naar een medespeler te passen. Sinopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hodkovička neemt de hoekschop. Raffay springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Szíjjártó heeft problemen om de bal te vangen. Szíjjártó passt de bal in één keer door. Mazzini is nu in balbezit. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Metallo springt en kopt de bal. Dalkia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Metallo is nu in balbezit. Cannon begaat een overtreding. Metallo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazzini wilt de vrije trap nemen. Chiţac springt en kopt de bal. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Buttiens onderschept slim de pass. Buttiens passt de bal zonder na te denken. Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička geeft de bal voor. Török springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pyrkosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hodkovička de bal. Mazzini geeft een lange en hoge pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Dalkia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Clavero Prados met een sublieme pass. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Chiţac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 5:1

88e minuut.
Załuska kopt de bal weg. Mazzini probeert de bal met de borst te controleren. Mazzini geeft de bal voor. Metallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Metallo schiet op doel. Dalkia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Sinopoulos passt de bal in één keer door. Dancs met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sætra raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wigura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajnok Csapat Fc 49%, Granturismo 51%.
Bajnok Csapat Fc - Granturismo 5:1