Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB II.01
  • Stadion: Far Katlan
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 34301
Heretacskók* ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
négykettő-2-2 Tactiek donci
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Červený speelt de bal door. Meriem bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulov begaat een overtreding. Radulov krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wnęk kopt de bal weg. Rizzo is nu in balbezit. Babunski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Babunski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Rizzo kopt de bal weg. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk onderschept slim de pass. Wnęk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wnęk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 1:0

11e minuut.
Telegin verovert de bal door een tackle van achteren. Sezen rent richting de bal. Telegin verovert de bal door een tackle van achteren. Schipper verovert de bal door een tackle van achteren. Schipper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sollier onderschept slim de pass. Schipper verovert de bal door een tackle van achteren. Schipper passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Kabel bokst de bal weg.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Sollier de bal onder controle te krijgen. Rizzo kopt de bal weg. Ciobănescu rent richting de bal. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Kapłański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Telegin onderschept slim de pass. Schipper rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Telegin. Schipper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rizzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rizzo neemt de penalty, wat een uithaal! Kapłański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 2:0

35e minuut.
Józefowicz rent richting de bal. Grohlich onderschept slim de pass. Grohlich met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wnęk geeft een lange en hoge pass. Meriem rent richting de bal. Meriem passt de bal met de wreef. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Kapłański bokst de bal weg. González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rühmekorf komt het veld opgelopen. Meriem neemt de hoekschop. Kapłański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk is nu in balbezit. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Kapłański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:0

45e minuut.
Krych rent richting de bal. Krych met een sublieme pass. Grohlich rent richting de bal. Grohlich geeft een lange en hoge pass. Sezen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 56%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 44%.
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:0

49e minuut.
Józefowicz passt de bal met de wreef. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai speelt de bal door. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Meriem speelt de bal door. Rizzo rent richting de bal. Rizzo geeft de bal voor. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk schiet op doel. Kapłański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf passt de bal in één keer door. Grohlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Grohlich geeft een hoge lob. Rühmekorf maakt een snoekduik en kopt de bal. Kabel bokst de bal weg.

70e minuut.
Radulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulov geeft een lange en hoge pass. Grohlich is nu in balbezit. Grohlich geeft een lange en hoge pass. Sezen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:1

77e minuut.
Schipper verovert de bal door een tackle van achteren. Schipper met een sublieme pass. Grohlich rent richting de bal. Grohlich geeft de bal voor. Sezen krijgt zijn hoofd ertegen. Kabel bokst de bal weg. Rühmekorf rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:2

80e minuut.
Grohlich is nu in balbezit. Kun is nu in balbezit. Grohlich onderschept slim de pass. Grohlich geeft een lange en hoge pass. Rühmekorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:3

81e minuut.
Romppanen komt het veld opgelopen. Lucs komt het veld opgelopen. Rojas komt het veld opgelopen. Gil komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heretacskók* 59%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heretacskók* - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 3:3