Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.01
  • Stadion: Doki sc Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21482
OROSHÁZA fc Sákájtó FC
doki 5 3 2 Tactiek S7
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
60.7 gemiddelde waardering 38.9
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen solide


2e minuut.
De Francesche met een snelle inworp. Grønlund rent richting de bal. Pigniczki begaat een overtreding. Grønlund moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Grønlund kan niet meer verder spelen. Kiljan komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 1:0

9e minuut.
Kulacsik probeert de bal met de borst te controleren. Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 2:0

10e minuut.
Salamanca controleert de bal met de borst. Stempski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamanca raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiljan met een snel genomen vrije trap. Engel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De Francesche met een snelle inworp. Engel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Verpecz ... Strafschop! Verpecz krijgt een gele kaart. Engel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salamanca zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Burkus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel. Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Sultz kopt de bal weg. Daar is Asenov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudár rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Santiago rent richting de bal. Santiago passt de bal zonder na te denken. Engel heeft problemen om de bal te vangen. Engel haalt uit met een fantastische trap. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Duchna bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchna geeft de bal voor. Hoàng Hưng probeert naar een medespeler te passen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Daar is Santiago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago geeft de bal voor. Salamanca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Tomkovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kiljan onderschept slim de pass. Kiljan speelt de bal door. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença geeft een lange en hoge pass. Salamanca springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 23%, Sákájtó FC 77%.
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 2:0

48e minuut.
De Francesche speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Burkus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Santiago geeft de bal voor. Sultz kopt de bal weg. Santiago probeert naar een medespeler te passen. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santiago geeft een lange en hoge pass. Santiago probeert de bal met de borst te controleren. Sudár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Santiago is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salamanca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 3:0

59e minuut.
Tomkovics is nu in balbezit. Kiljan verovert de bal door een tackle van achteren. Kiljan passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Santiago geeft de bal voor. Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Santiago passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Stempski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Hưng is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoàng Hưng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Engel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 4:0

65e minuut.
De Francesche probeert naar een medespeler te passen. Engel rent richting de bal. Engel passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Engel rent richting de bal. Engel geeft de bal voor. Klungelig pakt Verpecz de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Engel zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 5:0

83e minuut.
Santiago met een sublieme pass. De Francesche probeert naar een medespeler te passen. Sultz is nu in balbezit. Engel verovert de bal door een tackle van achteren. Engel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OROSHÁZA fc 22%, Sákájtó FC 78%.
OROSHÁZA fc - Sákájtó FC 5:0