Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meidl FC Pápa OROSHÁZA fc
RossiDEF Tactiek doki 5 3 2
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 62.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Preda is nu in balbezit. Lampka verovert de bal door een tackle van achteren. Lampka geeft een hoge lob. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng passt de bal met de wreef. Rashford is nu in balbezit. Rashford geeft de bal voor. Antonescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is De Francesche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alioti speelt de bal door. Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lusardi rent richting de bal. Hoàng Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lusardi raakt geblesseerd tijdens het duel. Labarca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ... Sirge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Antonescu rent richting de bal. Mäkitie verovert de bal door een tackle van achteren. Mäkitie geeft een lange en hoge pass. Rashford geeft een hoge lob. Mikołajewski krijgt zijn hoofd ertegen. Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Labarca passt de bal zonder na te denken. Lusardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusardi met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lusardi is nu in balbezit. Lusardi passt de bal zonder na te denken. Labarca is nu in balbezit. Labarca geeft de bal voor. Gekov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lusardi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Padrón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 54%, OROSHÁZA fc 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meidl FC Pápa - OROSHÁZA fc 0:0

49e minuut.
Grønlund geeft een hoge lob. Inworp. Labarca met een snelle inworp. Padrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Sirge met een harde bal richting middenveld. Antonescu kopt de bal weg. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan haalt uit met een fantastische trap. Demiansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Tindongan geeft de bal voor. Daar is Jelves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ... Demiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Klungelig pakt Preda de bal. Čović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čović geeft de bal voor. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De Francesche met een sublieme pass. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan passt de bal met de wreef. Antonescu rent richting de bal. Antonescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wurszt geeft een hoge lob. Inworp. De Francesche met een snelle inworp. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Preda is nu in balbezit. Čović begaat een overtreding. Preda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santiago komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski speelt de bal door. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
De Francesche is nu in balbezit. Alioti verovert de bal door een tackle van achteren. Alioti speelt de bal door. Preda bereikt de bal nog maar net als eerste. Preda haalt uit met een fantastische trap. Sirge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Jelves geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mikołajewski de bal onder controle te krijgen. Alioti bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesche verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesche geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Meidl FC Pápa - OROSHÁZA fc 0:1

82e minuut.
Proença passt de bal zonder na te denken. Santiago is nu in balbezit. Santiago met een sublieme pass. Antonescu rent richting de bal. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Demiansson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mäkitie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Demiansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Hoàng Hưng speelt de bal door. Santiago is nu in balbezit. Santiago speelt de bal door. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu draait met de bal, schiet en ... Demiansson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meidl FC Pápa 63%, OROSHÁZA fc 37%.
Meidl FC Pápa - OROSHÁZA fc 0:1