Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boghossian Team F.C Dusan
lakóvá tevő :D Tactiek tám3
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Buitenspel voor Majerčin. Goede buitenspelval van de verdediging. Havenaar neemt vlug de vrije trap. Stumpf rent richting de bal. Berényi is nu in balbezit. Berényi haalt uit met een fantastische trap. Davila bokst de bal weg.

11e minuut.
Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majerčin raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Majerčin neemt zijn aanloop. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - F.C Dusan 1:0

13e minuut.
Déri met een sublieme pass. Andreánszky is nu in balbezit. Dağdeviren legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andreánszky raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Berényi neemt zijn aanloop. Davila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

16e minuut.
Švéda probeert naar een medespeler te passen. Déri kan de bal niet met de borst controleren. Déri speelt de bal door. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Stumpf rent richting de bal. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft de bal voor. Andreánszky krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boghossian Team - F.C Dusan 1:1

20e minuut.
Ociepa schiet op doel. Bulat probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ajkler zal de hoekschop nemen. Ociepa krijgt zijn hoofd ertegen. Andreánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ştefănescu met een snelle inworp. Havenaar geeft de bal voor. Andreánszky is nu in balbezit. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Hóman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koniecpolski met de inworp. Kastelic geeft de bal voor. Ociepa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kastelic speelt de bal door. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler passt de bal in één keer door. Ociepa rent richting de bal. Ociepa haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kastelic passt de bal in één keer door. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár rent richting de bal. Majerčin verovert de bal door een tackle van achteren. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boghossian Team 54%, F.C Dusan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boghossian Team - F.C Dusan 1:1

49e minuut.
Ganso onderschept slim de pass. Ganso geeft de bal voor. Ociepa is nu in balbezit. Majerčin rent richting de bal. Majerčin schiet op doel. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Koniecpolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kastelic de bal. Kastelic passt de bal zonder na te denken. Koniecpolski geeft de bal voor. Ociepa springt en kopt de bal. Andreánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. Berényi is nu in balbezit. Ganso rent richting de bal. Berényi onderschept slim de pass. Berényi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Havenaar is nu in balbezit. Majerčin onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bulat. Bulat krijgt een gele kaart. Majerčin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kastelic neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Waters heeft problemen om de bal te vangen. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters maakt een afschuwelijke overtreding. Waters is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Plotár kopt de bal weg. Kastelic rent richting de bal. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Majerčin rent richting de bal. Majerčin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Koniecpolski met de inworp. Kastelic rent richting de bal. Kastelic passt de bal in één keer door. Ociepa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Boghossian Team - F.C Dusan 2:1

86e minuut.
Hóman geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koniecpolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Déri passt de bal met de wreef. Berényi is nu in balbezit. Berényi geeft een lange en hoge pass. Andreánszky rent richting de bal. Andreánszky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boghossian Team 50%, F.C Dusan 50%.
Boghossian Team - F.C Dusan 2:1