Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fogatos FCF Boghossian Team
Normal Tactiek lakóvá tevő :D
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Vena is nu in balbezit. Spitzmüller rent richting de bal. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters geeft een hoge lob. Zsidai maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Forenza de bal onder controle te krijgen. Forenza probeert naar een medespeler te passen. Waters rent richting de bal. Waters geeft een lange en hoge pass. Zsidai springt en kopt de bal. Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Forenza met de inworp. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters passt de bal met de wreef. Vena rent richting de bal. Vena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:1

20e minuut.
Waters met een sublieme pass. Klungelig pakt Vena de bal. Vena haalt uit met een fantastische trap. Sáfár probeert de bal aan de voet te houden. Bekő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:2

25e minuut.
Karafa onderschept slim de pass. Kambler rent richting de bal. Met opzet legt Sátori zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Sátori naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kambler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kambler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zsidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsidai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lipcsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Waters geeft de bal voor. Zsidai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:3

29e minuut.
Daar is Csernai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernai speelt de bal door. Hári bereikt de bal nog maar net als eerste. Forenza verovert de bal door een tackle van achteren. Forenza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Boghossian passt de bal met de wreef. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters geeft een hoge lob. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:4

36e minuut.
Dağdeviren is nu in balbezit. Boghossian geeft de bal voor. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena verovert de bal door een tackle van achteren. Vena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lipcsei met een sublieme pass. Vena bereikt de bal nog maar net als eerste. Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena verovert de bal door een tackle van achteren. Vena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FCF 74%, Boghossian Team 26%.
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:4

51e minuut.
Boghossian rent richting de bal. Boghossian geeft een hoge lob. Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Forenza is nu in balbezit. Forenza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kambler probeert naar een medespeler te passen. Zsidai is nu in balbezit. Zsidai met een sublieme pass. Vena rent richting de bal. Vena schiet op doel. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Lipcsei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipcsei speelt de bal door. Vena rent richting de bal. Vena haalt uit met een fantastische trap. Bekő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:5

66e minuut.
Forenza kopt de bal weg. Spitzmüller rent richting de bal. Waters onderschept slim de pass. Forenza rent richting de bal. Forenza schiet op doel. Bekő bokst de bal weg.

70e minuut.
Lipcsei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boghossian bereikt de bal nog maar net als eerste. Boghossian passt de bal zonder na te denken. Vena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forenza met de inworp. Waters rent richting de bal. Waters geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:6

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Klimáček komt het veld opgelopen. Ajkler komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bekő probeert naar een medespeler te passen. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klimáček de bal. Klimáček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:7

79e minuut.
Waters is nu in balbezit. Waters passt de bal met de wreef. Forenza rent richting de bal. Forenza haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Vena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:8

82e minuut.
Ajkler is nu in balbezit. Ajkler speelt de bal door. Forenza is nu in balbezit. Klimáček rent richting de bal. Klimáček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:9

83e minuut.
Rákosi kopt de bal weg. Ajkler is nu in balbezit. Ajkler met een sublieme pass. Daar is Klimáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klimáček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:10

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Forenza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klimáček rent richting de bal. Klimáček haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Csernai de bal onder controle te krijgen. Bekő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FCF 90%, Boghossian Team 10%.
Fogatos FCF - Boghossian Team 0:10