Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Stadium of Ducks
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20273
Pámpom FC Fogatos FCF
001 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 20.3
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Béky speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 1:0

3e minuut.
Ecsegi rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Ecsegi rent richting de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 2:0

5e minuut.
Boga is nu in balbezit. Boga geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Catatau neemt de hoekschop. Ecsegi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi geeft een hoge lob. Karafa rent richting de bal. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 3:0

11e minuut.
Boga geeft een lange en hoge pass. Hiçkorkmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiçkorkmaz passt de bal met de wreef. Daar is Catatau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 4:0

13e minuut.
Ignácz geeft een hoge lob. Bekő met een sublieme pass. Ignácz kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Catatau kopt de bal weg. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi passt de bal in één keer door. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 5:0

20e minuut.
Karafa is nu in balbezit. Karafa passt de bal met de wreef. Csernai heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 6:0

21e minuut.
Catatau speelt de bal door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ecsegi geeft de bal voor. Bekő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 7:0

23e minuut.
Ignácz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignácz probeert naar een medespeler te passen. Jiménez rent richting de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 8:0

25e minuut.
Ignácz geeft een hoge lob. Bekő probeert naar een medespeler te passen. Ignácz kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Catatau kopt de bal weg. Daar is Ecsegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ecsegi speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 9:0

27e minuut.
Vincze passt de bal zonder na te denken. Karafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez onderschept slim de pass. Jiménez schiet op doel. Sáfár probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Béky is nu in balbezit. Béky passt de bal met de wreef. Jiménez met een sublieme pass. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 10:0

34e minuut.
Inworp. Catatau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi geeft de bal voor. Jiménez springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. Bekő werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 11:0

35e minuut.
Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi passt de bal in één keer door. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau geeft de bal voor. Jiménez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 12:0

36e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 13:0

39e minuut.
Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi passt de bal in één keer door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Bekő kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ecsegi passt de bal in één keer door. Karafa rent richting de bal. Béky onderschept slim de pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Bekő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Spitzmüller is nu in balbezit. Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 14%, Fogatos FCF 86%.
Pámpom FC - Fogatos FCF 14:0

47e minuut.
Jiménez verovert de bal door een tackle van achteren. Jiménez geeft een hoge lob. Daar is Spitzmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ignácz kopt de bal weg. Daar is Ardesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft een hoge lob. Bekő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ecsegi passt de bal met de wreef. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau geeft een hoge lob. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 15:0

52e minuut.
Vincze bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincze speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 16:0

56e minuut.
Béky passt de bal met de wreef. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez rent richting de bal. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Bekő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 17:0

59e minuut.
Boga kopt de bal weg. Ignácz speelt de bal door. Boga heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 18:0

61e minuut.
Bekő probeert naar een medespeler te passen. Ignácz kopt de bal weg. Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. Jiménez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 19:0

64e minuut.
Csernai is nu in balbezit. Ignácz onderschept slim de pass. Ignácz geeft een lange en hoge pass. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 20:0

66e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jiménez de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 21:0

69e minuut.
Ardesi kopt de bal weg. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sáfár trapt de bal weg van het doel. Ardesi kopt de bal weg. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Sáfár probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Béky zal de hoekschop nemen. Catatau rent richting de bal. Catatau geeft een hoge lob. Bekő bokst de bal weg.

73e minuut.
Rákosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau verovert de bal door een tackle van achteren. Catatau geeft een hoge lob. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mohácsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Darnyi komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau geeft een hoge lob. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 22:0

81e minuut.
Béky geeft de bal voor. Catatau rent richting de bal. Catatau passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Bekő met een sublieme pass. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Catatau de bal. Catatau geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Boga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Catatau met een snelle inworp. Ardesi geeft een lange en hoge pass. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 23:0

90e minuut.
Hári passt de bal zonder na te denken. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez passt de bal in één keer door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pámpom FC - Fogatos FCF 24:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pámpom FC 20%, Fogatos FCF 80%.
Pámpom FC - Fogatos FCF 24:0