Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: Loxon Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 17951
Loxon Pámpom FC
Proba Tactiek 001
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.6 gemiddelde waardering 68.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Böjte rent richting de bal. Böjte passt de bal zonder na te denken. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Krevald geeft een hoge lob. Szeléndi kopt de bal weg. Daar is Bzdączek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catatau onderschept slim de pass. Catatau geeft de bal voor. Langemyr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:1

5e minuut.
Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Ardesi met een sublieme pass. Daar is Darnyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monega verovert de bal door een tackle van achteren. Monega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Joost draait met de bal, schiet en ... Kramer probeert de bal aan de voet te houden. Ardesi rent richting de bal. Ardesi geeft de bal voor. Joost krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

16e minuut.
Neuberg probeert naar een medespeler te passen. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček passt de bal in één keer door. Pachelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachelski schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Darnyi is nu in balbezit. Darnyi passt de bal in één keer door. Böjte speelt de bal door. Joost is nu in balbezit. Joost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:2

21e minuut.
Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baniček. Jiménez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szeléndi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Neuberg probeert de bal met de borst te controleren. Joost bereikt de bal nog maar net als eerste. Joost draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jiménez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi geeft een hoge lob. Joost is nu in balbezit. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Langemyr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ardesi onderschept slim de pass. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Böjte rent richting de bal. Böjte geeft een hoge lob. Jiménez krijgt zijn hoofd ertegen. Langemyr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Böjte verovert de bal door een tackle van achteren. Böjte met een sublieme pass. Joost rent richting de bal. Joost haalt uit met een fantastische trap. Langemyr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Joost kan de bal niet met de borst controleren. Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Böjte rent richting de bal. Böjte geeft een lange en hoge pass. Jiménez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 68%, Pámpom FC 32%.
Loxon - Pámpom FC 0:2

57e minuut.
Neuberg is nu in balbezit. Joost onderschept slim de pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Langemyr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:3

62e minuut.
Daar is Jiménez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiménez speelt de bal door. Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau geeft een hoge lob. Joost krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:4

64e minuut.
Darnyi geeft een hoge lob. Jiménez kopt de bal weg. Neuberg is nu in balbezit. Joost onderschept slim de pass. Joost schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:5

71e minuut.
Neuberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Böjte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Böjte geeft een lange en hoge pass. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Hiçkorkmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Hiçkorkmaz passt de bal zonder na te denken. Neuberg rent richting de bal. Joost verovert de bal door een tackle van achteren. Joost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Catatau bereikt de bal nog maar net als eerste. Catatau passt de bal met de wreef. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap. Langemyr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Loxon - Pámpom FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loxon 64%, Pámpom FC 36%.
Loxon - Pámpom FC 0:6