Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:30
  • Competitiewedstrijd: NB III.02
  • Stadion: RoNaK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18648
RoNaK Boghossian Team
4-3-3v3 Tactiek lakóvá tevő :D
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
54.4 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen formidable


20e minuut.
Boros rent richting de bal. Boros passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gőz met de inworp. Dobek rent richting de bal. Ajkler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ajkler krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Vincze rent richting de bal. Vincze passt de bal in één keer door. Vintilă rent richting de bal. Szőnyegi onderschept slim de pass. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. Davila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ganso verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek met een sublieme pass. Szőnyegi is nu in balbezit. Szőnyegi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Davila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:0

42e minuut.
Kastelic probeert naar een medespeler te passen. Ajkler heeft problemen om de bal te vangen. Ajkler probeert naar een medespeler te passen. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 47%, Boghossian Team 53%.
RoNaK - Boghossian Team 1:0

47e minuut.
Mark verovert de bal door een tackle van achteren. Mark geeft de bal voor. Klungelig pakt Hompoth de bal. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics bokst de bal weg.

54e minuut.
Ajkler is nu in balbezit. Ajkler speelt de bal door. Ociepa rent richting de bal. Majerčin rent richting de bal. Majerčin draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Buitenspel voor Majerčin. Goede buitenspelval van de verdediging. Kovácsevics neemt vlug de vrije trap. Dobek kopt de bal weg. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ajkler is nu in balbezit. Ajkler passt de bal zonder na te denken. Ociepa rent richting de bal. Ociepa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoNaK - Boghossian Team 1:1

61e minuut.
Mitchell heeft problemen om de bal te vangen. Mitchell geeft een lange en hoge pass. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler geeft een hoge lob. Ociepa maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:2

63e minuut.
Kastelic is nu in balbezit. Kastelic passt de bal met de wreef. Majerčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:3

64e minuut.
Majerčin is nu in balbezit. Majerčin passt de bal zonder na te denken. Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa draait met de bal, schiet en ... Kovácsevics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:4

68e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Kastelic verovert de bal door een tackle van achteren. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics bokst de bal weg. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:5

74e minuut.
Kopaniecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boros met een snelle inworp. Dobek rent richting de bal. Kastelic geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă geeft de bal voor. Majerčin kopt de bal weg. Ajkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajkler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ajkler met een snelle inworp. Kastelic rent richting de bal. Kastelic geeft een lange en hoge pass. Majerčin is nu in balbezit. Majerčin haalt uit met een fantastische trap. Kovácsevics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Majerčin is nu in balbezit. Hompoth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majerčin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Majerčin neemt zijn aanloop. Kovácsevics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoNaK - Boghossian Team 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoNaK 54%, Boghossian Team 46%.
RoNaK - Boghossian Team 1:6