Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester FC Fehérvár SárgaLap
pilu fulldef Tactiek Jedi2_v2
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 50.3
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Pikrt geeft een lange en hoge pass. Trussmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klemczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap. Dreher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester FC Fehérvár - SárgaLap 1:0

6e minuut.
van der Laan probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Csigér begaat een overtreding. Csigér krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Pikrt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harangi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harangi met een sublieme pass. Daar is Klemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Csigér geeft een hoge lob. Dankó rent richting de bal. van der Laan probeert naar een medespeler te passen. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Csigér met een snelle inworp. Czimmermann rent richting de bal. Met opzet legt Harangi zijn tegenspeler op de grond. Harangi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kalmár is nu in balbezit. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi met een sublieme pass. Klemczyk is nu in balbezit. Klemczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
van der Laan verovert de bal door een tackle van achteren. van der Laan geeft een lange en hoge pass. Stancarone is nu in balbezit. Baranyai verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyai schiet op doel. Guasca bokst de bal weg.

27e minuut.
Kalmár geeft de bal voor. García Eguren probeert naar een medespeler te passen. Harangi rent richting de bal. Harangi geeft een lange en hoge pass. Dankó springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Larue probeert de bal met de borst te controleren. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurkovits met een sublieme pass. Füle rent richting de bal. Füle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Harangi geeft een lange en hoge pass. Klemczyk kopt de bal weg. Daar is Romero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Füle passt de bal met de wreef. Baranyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyai probeert naar een medespeler te passen. Gyurkovits is nu in balbezit. Gyurkovits schiet op doel. Guasca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 44%, SárgaLap 56%.
Manchester FC Fehérvár - SárgaLap 1:0

66e minuut.
García Eguren geeft een hoge lob. Dalangavičius probeert de bal met de borst te controleren. van der Laan rent richting de bal. Dankó onderschept slim de pass. Dankó schiet op doel. Dreher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Stancarone onderschept slim de pass. Stancarone probeert naar een medespeler te passen. Pikrt speelt de bal door. Dankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Dankó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Trussmann met een sublieme pass. Klemczyk geeft een lange en hoge pass. Pikrt kopt de bal weg. Dankó rent richting de bal. Dankó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dalangavičius rent richting de bal. Dankó onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pikrt zal de hoekschop nemen. Dankó krijgt zijn hoofd ertegen. Dreher bokst de bal weg.

79e minuut.
Kalmár heeft problemen om de bal te vangen. Harangi verovert de bal door een tackle van achteren. Harangi speelt de bal door. Turienzo Álvarez is nu in balbezit. Turienzo Álvarez geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester FC Fehérvár 35%, SárgaLap 65%.
Manchester FC Fehérvár - SárgaLap 1:0