Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-29 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.03
  • Stadion: Bence Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 9190
Bambika Manchester United F.C. mufc
lehetöség Tactiek qwe
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 51.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Lotrić speelt de bal door. Jackowski heeft problemen om de bal te vangen. Jackowski speelt de bal door. Píccolo rent richting de bal. Píccolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Potocki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bekő de bal. Kalosz is nu in balbezit. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Odermatt de bal. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz haalt uit met een fantastische trap. Dąbal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Jackowski passt de bal in één keer door. Píccolo rent richting de bal. Pivotto begaat een overtreding. Pivotto krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Jackowski rent richting de bal. Jackowski geeft een hoge lob. Ganchev heeft problemen om de bal te vangen. Jenart bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart schiet op doel. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pivotto heeft problemen om de bal te vangen. Jenart is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Manchester United F.C. mufc 1:0

25e minuut.
Inworp. Katulski met de inworp. Píccolo geeft de bal voor. Jenart maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Manchester United F.C. mufc 2:0

29e minuut.
Odermatt kopt de bal weg. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Filczyk kopt de bal weg. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbattista is nu in balbezit. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Dąbal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Píccolo probeert naar een medespeler te passen. Katulski rent richting de bal. Katulski probeert naar een medespeler te passen. Jenart is nu in balbezit. Jenart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Manchester United F.C. mufc 3:0

33e minuut.
Klungelig pakt De Freitas de bal. Dodrescu geeft een hoge lob. Odermatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Potocki onderschept slim de pass. Potocki passt de bal in één keer door. Píccolo is nu in balbezit. Píccolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 46%, Manchester United F.C. mufc 54%.
Bambika - Manchester United F.C. mufc 3:0

48e minuut.
Stănciulescu speelt de bal door. Filczyk speelt de bal door. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Abbattista probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalosz de bal. Potocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potocki krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenart verovert de bal door een tackle van achteren. Katulski rent richting de bal. Jenart is nu in balbezit. Jenart draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jackowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ganchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Píccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Píccolo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Gobet met een sublieme pass. Jackowski rent richting de bal. Jackowski geeft een hoge lob. Katulski springt en kopt de bal. Lecornu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bambika - Manchester United F.C. mufc 4:0

77e minuut.
Klungelig pakt Szaniawski de bal. Lotrić rent richting de bal. Lotrić speelt de bal door. Jackowski is nu in balbezit. Jackowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Odermatt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalosz met de inworp. Gwadera controleert de bal met de borst. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Jackowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jackowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Píccolo rent richting de bal. Píccolo geeft een hoge lob. Lecornu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Stănciulescu geeft een lange en hoge pass. Dodrescu kopt de bal weg. Daar is Ganchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Píccolo rent richting de bal. Píccolo schiet op doel. Lecornu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bambika 40%, Manchester United F.C. mufc 60%.
Bambika - Manchester United F.C. mufc 4:0