Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United F.C. mufc Lila Vandálok
qwe Tactiek 424
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 65.2
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
da Cachaça verovert de bal door een tackle van achteren. da Cachaça speelt de bal door. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
da Cachaça geeft een hoge lob. Podmaniczky kopt de bal weg. Kalosz heeft problemen om de bal te vangen. Frunză geeft de bal voor. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kalosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera is nu in balbezit. Kalosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Lila Vandálok 1:0

28e minuut.
Frunză met een sublieme pass. Klungelig pakt Podmaniczky de bal. Podmaniczky passt de bal met de wreef. Taveggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taveggia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Maliszewski met de inworp. Podmaniczky met een sublieme pass. Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski geeft een lange en hoge pass. Ferrao springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United F.C. mufc - Lila Vandálok 1:1

30e minuut.
Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski speelt de bal door. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky geeft een lange en hoge pass. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal. Lecornu bokst de bal weg. Szaniawski heeft problemen om de bal te vangen. da Cachaça geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Lecornu probeert naar een medespeler te passen. De Freitas kopt de bal weg. Kalosz probeert de bal aan de voet te houden. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Szczypiński bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
da Cachaça bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Cachaça met de inworp. Taveggia is nu in balbezit. Taveggia draait met de bal, schiet en ... Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ganchev met een sublieme pass. Frunză bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză geeft een lange en hoge pass. Ferrao maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Monsalve kan de bal niet met de borst controleren. Monsalve passt de bal in één keer door. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça geeft een lange en hoge pass. Podmaniczky springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 69%, Lila Vandálok 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United F.C. mufc - Lila Vandálok 1:1

55e minuut.
Widera verovert de bal door een tackle van achteren. Widera passt de bal in één keer door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Lila Vandálok 2:1

64e minuut.
Monsalve met een sublieme pass. Klungelig pakt Taveggia de bal. Taveggia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ferrao de bal. Ferrao schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Frunză geeft een hoge lob. da Cachaça rent richting de bal. da Cachaça geeft een lange en hoge pass. Podmaniczky is nu in balbezit. Podmaniczky schiet op doel. Lecornu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Taveggia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mazzaroto komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Maliszewski is nu in balbezit. Maliszewski passt de bal met de wreef. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky geeft de bal voor. Ferrao springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Maliszewski probeert naar een medespeler te passen. Podmaniczky rent richting de bal. Podmaniczky speelt de bal door. Ferrao bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrao schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 61%, Lila Vandálok 39%.
Manchester United F.C. mufc - Lila Vandálok 2:1