Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United F.C. mufc Manchester FC Fehérvár
qwe Tactiek pilu fulldef
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 49.5
solid Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen average


9e minuut.
Lizer rent richting de bal. Toczek is nu in balbezit. Lizer onderschept slim de pass. Lizer haalt uit met een fantastische trap. Lecornu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 0:1

10e minuut.
Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski geeft een hoge lob. Corradini rent richting de bal. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bragança kopt de bal weg. Inworp. Szaniawski met een snelle inworp. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Corradini rent richting de bal. Kalosz onderschept slim de pass. Kalosz passt de bal in één keer door. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 1:1

14e minuut.
Sandul verovert de bal door een tackle van achteren. Kalosz is nu in balbezit. Bircan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bircan krijgt een gele kaart. Kalosz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

21e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło geeft een hoge lob. Kalosz met een sublieme pass. Gwadera controleert de bal met de borst. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Janketić met een sublieme pass. Filczyk met een sublieme pass. Dowgwiłło is nu in balbezit. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dodrescu met de inworp. Brødsgård is nu in balbezit. Dowgwiłło verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Bragança met de inworp. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło haalt uit met een fantastische trap. Donovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 43%, Manchester FC Fehérvár 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 1:1

48e minuut.
Donovan trapt de bal weg van het doel. Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brødsgård begaat een overtreding. Brødsgård krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Dowgwiłło rent richting de bal. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera passt de bal in één keer door. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ... Donovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Donovan probeert naar een medespeler te passen. Dankó kopt de bal weg. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk geeft een lange en hoge pass. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Donovan bokst de bal weg.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Janketić de bal onder controle te krijgen. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal met de wreef. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Donovan bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Gwadera de bal. Dowgwiłło rent richting de bal. Dowgwiłło passt de bal zonder na te denken. Kalosz is nu in balbezit. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dodrescu kopt de bal weg. Kalosz heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Donovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 2:1

79e minuut.
Dodrescu met een snelle inworp. Dowgwiłło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgwiłło passt de bal zonder na te denken. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 3:1

82e minuut.
Bragança is nu in balbezit. Bragança geeft een lange en hoge pass. Szaniawski rent richting de bal. Dankó verovert de bal door een tackle van achteren. Dankó schiet op doel. Lecornu bokst de bal weg.

89e minuut.
Corradini passt de bal met de wreef. Dodrescu met een sublieme pass. Filczyk speelt de bal door. Kalosz rent richting de bal. Kalosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United F.C. mufc 35%, Manchester FC Fehérvár 65%.
Manchester United F.C. mufc - Manchester FC Fehérvár 3:1