Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC SENIOR TC
off Tactiek balázs9
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 30
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 57.2
goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru geeft de bal voor. Kazinczy geeft een hoge lob. Gheno rent richting de bal. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kurski passt de bal in één keer door. Collazo rent richting de bal. Kurski met een sublieme pass. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Collazo speelt de bal door. Gheno heeft problemen om de bal te vangen. Kurski met een sublieme pass. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fouque trapt de bal weg van het doel. Collazo kopt de bal weg. Daar is Száva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:1

13e minuut.
Kurski rent richting de bal. Kurski passt de bal zonder na te denken. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychiov rent richting de bal. Sychiov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Collazo is nu in balbezit. Moreau verovert de bal door een tackle van achteren. Moreau geeft een lange en hoge pass. Mansour Gueye is nu in balbezit. Mansour Gueye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Collazo passt de bal met de wreef. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno passt de bal met de wreef. Sychiov rent richting de bal. Sychiov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Kurski de bal. Kurski speelt de bal door. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychiov is nu in balbezit. Sychiov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sychiov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krúdy. Sychiov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otel met een snel genomen vrije trap. Gheno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheno draait met de bal, schiet en ... Fouque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:2

30e minuut.
Kurski passt de bal zonder na te denken. Văcaru rent richting de bal. Văcaru probeert naar een medespeler te passen. Gheno rent richting de bal. Gheno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Collazo passt de bal zonder na te denken. Azyer met een sublieme pass. Sychiov rent richting de bal. Sychiov draait met de bal, schiet en ... Galaschek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fouque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kazinczy de bal onder controle te krijgen. Sychiov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sychiov passt de bal zonder na te denken. Daar is Gheno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fouque trapt de bal weg. Azyer kopt de bal weg. Sychiov rent richting de bal. Sychiov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 72%, SENIOR TC 28%.
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:2

46e minuut.
Sychiov passt de bal in één keer door. Azyer rent richting de bal. Azyer geeft de bal voor. Gheno is nu in balbezit. Gheno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Kurski passt de bal in één keer door. Daar is Collazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collazo geeft een lange en hoge pass. Sychiov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:3

54e minuut.
Văcaru geeft een lange en hoge pass. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurski onderschept slim de pass. Kurski passt de bal in één keer door. Collazo geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sychiov rent richting de bal. Kazinczy rent richting de bal. Sychiov onderschept slim de pass. Sychiov schiet op doel. Fouque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:4

64e minuut.
Liptay is nu in balbezit. Kurski onderschept slim de pass. Kurski probeert naar een medespeler te passen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Azyer speelt de bal door. Văcaru rent richting de bal. Lászka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lászka krijgt een gele kaart. Văcaru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Văcaru kan niet meer verder spelen. Galloni komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Collazo geeft een hoge lob. Sychiov kopt de bal weg. Klungelig pakt Lászka de bal. Galloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galloni schiet op doel. Fouque bokst de bal weg. Gheno is nu in balbezit. Gheno draait met de bal, schiet en ... Fouque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Otel speelt de bal door. Lászka met een sublieme pass. Kurski is nu in balbezit. Kurski geeft de bal voor. Gheno krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sychiov kopt de bal weg. Galloni rent richting de bal. Galloni haalt uit met een fantastische trap. Száva probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 76%, SENIOR TC 24%.
Rózsakert FC - SENIOR TC 0:5