Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC 1.FC Kraftwerk Düsseldorf
off Tactiek tactic3
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pollaris speelt de bal door. Luburić is nu in balbezit. Luburić passt de bal in één keer door. De Vos is nu in balbezit. De Vos schiet op doel. Balázsy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Belényesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belényesi probeert naar een medespeler te passen. Pollaris rent richting de bal. Pollaris geeft de bal voor. Grego krijgt zijn hoofd ertegen. Balázsy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaflı met een snelle inworp. Zagora rent richting de bal. Zagora schiet op doel. Ergin onderschept slim de pass. Brona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zagora is nu in balbezit. Zagora schiet op doel. Paal! Brona bokst de bal weg.

16e minuut.
Ezmeç verovert de bal door een tackle van achteren. Lászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászka speelt de bal door. Cherchesov rent richting de bal. Cherchesov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazinczy. Nasolu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pollaris zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grego springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 53%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rózsakert FC - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:0

50e minuut.
Luburić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belényesi de bal. Belényesi speelt de bal door. Daar is Nasolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Techer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manaflı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krúdy geeft een lange en hoge pass. Cherchesov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ergin verovert de bal door een tackle van achteren. Paal!

54e minuut.
Kazinczy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Belényesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balázsy bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:1

58e minuut.
Nasolu rent richting de bal. Nasolu geeft een lange en hoge pass. Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego schiet op doel. Száva probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pollaris onderschept slim de pass. Pollaris probeert naar een medespeler te passen. Nasolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:2

75e minuut.
Lászka geeft een lange en hoge pass. Techer bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora verovert de bal door een tackle van achteren. Zagora schiet op doel. Brona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Trombadori geeft een hoge lob. Manaflı kopt de bal weg. Klungelig pakt Trombadori de bal. Zagora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagora draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
De Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hartmann geeft een hoge lob. Cherchesov is nu in balbezit. Cherchesov draait met de bal, schiet en ... Brona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Techer geeft de bal voor. Imboden kopt de bal weg. Ergin controleert de bal met de borst. Lászka onderschept slim de pass. Lászka geeft een hoge lob. Brona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 58%, 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 42%.
Rózsakert FC - 1.FC Kraftwerk Düsseldorf 0:2