Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40256
TRANS X Sikoku
eso Tactiek bt
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 5
60.6 gemiddelde waardering 51.5
excellent Schieten very good
formidable Passen good
excellent Verdedigen solid


18e minuut.
Klungelig pakt Lakata de bal. Lakata passt de bal met de wreef. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka draait met de bal, schiet en ... Viniczai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Sikoku 1:0

26e minuut.
Amplett geeft de bal voor. Sumarliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomašević onderschept slim de pass. Tomašević geeft de bal voor. Vasilka maakt een snoekduik en kopt de bal. Viniczai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Vojtekovszki heeft problemen om de bal te vangen. Seguin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vojtekovszki. Vojtekovszki krijgt een gele kaart. Seguin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Seguin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasilka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Yáñez rent richting de bal. Yáñez passt de bal in één keer door. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Sikoku 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 30%, Sikoku 70%.
TRANS X - Sikoku 2:0

59e minuut.
Fúsason geeft een hoge lob. Inworp. Yáñez met een snelle inworp. Galicia is nu in balbezit. Galicia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carré kopt de bal weg. Seguin is nu in balbezit. Seguin passt de bal zonder na te denken. Lakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Lakata de bal. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré met een sublieme pass. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin passt de bal in één keer door. Carré is nu in balbezit. Carré geeft een hoge lob. Vasilka krijgt zijn hoofd ertegen. Viniczai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lakata springt en kopt de bal. Yuansheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilka rent richting de bal. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. Viniczai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Sikoku 3:0

90e minuut.
Carré met een sublieme pass. Lakata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakata passt de bal zonder na te denken. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 28%, Sikoku 72%.
TRANS X - Sikoku 3:0