Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: TRANS X Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23823
TRANS X Lendület
eso Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 34.3
formidable Schieten average
formidable Passen adequate
very good Verdedigen adequate


5e minuut.
Bodrogi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yáñez met een snelle inworp. Seguin geeft een hoge lob. Załuski krijgt zijn hoofd ertegen. Kazinczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 1:0

7e minuut.
Koncsik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yáñez met de inworp. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vasilka de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 2:0

9e minuut.
Dajka is nu in balbezit. Carré onderschept slim de pass. Carré probeert naar een medespeler te passen. Vasilka rent richting de bal. Vasilka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Matheisz geeft een hoge lob. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka rent richting de bal. Vasilka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 3:0

19e minuut.
Seguin heeft problemen om de bal te vangen. Seguin passt de bal zonder na te denken. Carré bereikt de bal nog maar net als eerste. Carré geeft een hoge lob. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vasilka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 4:0

22e minuut.
Bodrogi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yáñez zal de hoekschop nemen. Vasilka rent richting de bal. Vasilka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 5:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Bezerédi de bal onder controle te krijgen. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka passt de bal in één keer door. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Calvelli is nu in balbezit. Calvelli geeft een hoge lob. Załuski is nu in balbezit. Załuski geeft een hoge lob. Vasilka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Carré met een sublieme pass. Galicia is nu in balbezit. Galicia passt de bal zonder na te denken. Vasilka is nu in balbezit. Vasilka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Péreira verovert de bal door een tackle van achteren. Péreira probeert naar een medespeler te passen. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft een lange en hoge pass. Załuski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Csoknyai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka rent richting de bal. Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 6:0

38e minuut.
Magasföldi kan de bal niet met de borst controleren. Calvelli met een sublieme pass. Carré met een sublieme pass. Vasilka rent richting de bal. Vasilka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Koncsik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Carré met de inworp. Załuski is nu in balbezit. Załuski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vasilka met een sublieme pass. Załuski probeert de bal aan de voet te houden. Galicia rent richting de bal. Galicia schiet op doel. Kazinczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 22%, Lendület 78%.
TRANS X - Lendület 7:0

46e minuut.
Seguin speelt de bal door. Yáñez rent richting de bal. Yáñez geeft een hoge lob. Vasilka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazinczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 8:0

48e minuut.
Yáñez met een sublieme pass. Seguin probeert naar een medespeler te passen. Vasilka rent richting de bal. Vasilka schiet op doel. Kazinczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Calvelli passt de bal met de wreef. Daar is Carré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carré probeert naar een medespeler te passen. Vasilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Yáñez met de inworp. Seguin is nu in balbezit. Seguin passt de bal zonder na te denken. Vasilka rent richting de bal. Vasilka haalt uit met een fantastische trap. Kazinczy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 9:0

56e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Yáñez passt de bal in één keer door. Carré met een sublieme pass. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski schiet op doel. Kazinczy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Galicia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin probeert naar een medespeler te passen. Galicia rent richting de bal. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Kazinczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Yáñez met een snelle inworp. Lapis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapis passt de bal in één keer door. Seguin geeft een hoge lob. Vasilka maakt een snoekduik en kopt de bal. Kazinczy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Seguin is nu in balbezit. Seguin passt de bal zonder na te denken. Galicia rent richting de bal. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Kazinczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 10:0

81e minuut.
Carré rent richting de bal. Carré passt de bal met de wreef. Załuski is nu in balbezit. Załuski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 11:0

82e minuut.
Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin passt de bal zonder na te denken. Galicia is nu in balbezit. Galicia schiet op doel. Kazinczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Koncsik geeft een hoge lob. Inworp. Carré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin geeft een lange en hoge pass. Vasilka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Carré geeft een hoge lob. Vasilka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Galicia de bal onder controle te krijgen. Galicia haalt uit met een fantastische trap. Kazinczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRANS X - Lendület 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRANS X 18%, Lendület 82%.
TRANS X - Lendület 12:0