Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. TRANS X
Liga Tactiek eso
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 66.1
formidabel Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. Yáñez met een sublieme pass. Kramski rent richting de bal. Kramski schiet op doel. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:1

11e minuut.
Carré probeert naar een medespeler te passen. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu passt de bal met de wreef. Genchev is nu in balbezit. Genchev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Seguin de bal. Seguin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kramski de bal. Kramski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:3

21e minuut.
Ðoković geeft een hoge lob. Genchev kopt de bal weg. Daar is Vâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vâlcu met een sublieme pass. Megyesi onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bechtel is nu in balbezit. Bechtel geeft de bal voor. Csizmadia speelt de bal door. Suits is nu in balbezit. Suits haalt uit met een fantastische trap. Lippai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gray is nu in balbezit. Gray haalt uit met een fantastische trap. Paal!

44e minuut.
Csizmadia met een sublieme pass. Suits rent richting de bal. Suits passt de bal zonder na te denken. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gray haalt uit met een fantastische trap. Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 48%, TRANS X 52%.
Gyerünk FC. - TRANS X 0:3

51e minuut.
Qeybullayev geeft een hoge lob. Péreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Péreira geeft de bal voor. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Megyesi bokst de bal weg.

54e minuut.
Calvelli met een sublieme pass. Carré is nu in balbezit. Carré passt de bal in één keer door. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Csizmadia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt ArtÍco de bal. ArtÍco passt de bal met de wreef. Gray is nu in balbezit. Gray schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lippai bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Csizmadia rent richting de bal. Csizmadia passt de bal zonder na te denken. Suits bereikt de bal nog maar net als eerste. Suits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Calvelli geeft een hoge lob. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu speelt de bal door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:4

67e minuut.
Megyesi met een harde bal richting middenveld. Seguin is nu in balbezit. Seguin passt de bal met de wreef. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:5

72e minuut.
Inworp. Carré zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seguin bereikt de bal nog maar net als eerste. Seguin geeft de bal voor. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Megyesi probeert de bal aan de voet te houden. Meeuws rent richting de bal. Carré verovert de bal door een tackle van achteren. Carré geeft een lange en hoge pass. Kramski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bechtel geeft een lange en hoge pass. Ðoković kopt de bal weg. Calvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvelli geeft een hoge lob. Vâlcu springt en kopt de bal. Megyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Carré geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Megyesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray passt de bal in één keer door. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws geeft een hoge lob. Suits krijgt zijn hoofd ertegen. Lippai bokst de bal weg.

83e minuut.
Qeybullayev is nu in balbezit. Seguin verovert de bal door een tackle van achteren. Seguin passt de bal in één keer door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - TRANS X 0:6

83e minuut.
Jimenez Ortiz passt de bal in één keer door. Inworp. Yáñez met een snelle inworp. Seguin geeft de bal voor. Genchev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Péreira probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yáñez de bal. Yáñez passt de bal in één keer door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Csizmadia speelt de bal door. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Jimenez Ortiz probeert naar een medespeler te passen. Rapali rent richting de bal. Rapali geeft een hoge lob. Lippai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 60%, TRANS X 40%.
Gyerünk FC. - TRANS X 0:6