Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.05
  • Stadion: Haladás Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7787
Haladás Long Riders
nb343 Tactiek Caesar
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 31.9
incredible Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen average


3e minuut.
Ntaglaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lorig is nu in balbezit. Lorig speelt de bal door. Galvas is nu in balbezit. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Galvas is nu in balbezit. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Preumayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 1:0

8e minuut.
Krivić probeert naar een medespeler te passen. Preumayr rent richting de bal. Preumayr passt de bal in één keer door. Galvas is nu in balbezit. Galvas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Simanungkalit verovert de bal door een tackle van achteren. Simanungkalit probeert naar een medespeler te passen. Ntaglaras is nu in balbezit. Ntaglaras geeft een hoge lob. Lorig maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 2:0

11e minuut.
Ntaglaras passt de bal in één keer door. Lorig is nu in balbezit. Lorig passt de bal in één keer door. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Preumayr geeft de bal voor. Klungelig pakt Charneca de bal. Galvas is nu in balbezit. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 3:0

15e minuut.
Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Lorig rent richting de bal. Simanungkalit is nu in balbezit. Lorig verovert de bal door een tackle van achteren. Lorig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 4:0

16e minuut.
Preumayr verovert de bal door een tackle van achteren. Preumayr probeert naar een medespeler te passen. Krivić geeft de bal voor. Lorig is nu in balbezit. Lorig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Krivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivić met een sublieme pass. Preumayr heeft problemen om de bal te vangen. Preumayr geeft een lange en hoge pass. Daar is Galvas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Galvas is nu in balbezit. Galvas schiet op doel. Kuszniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ntaglaras kopt de bal weg. Daar is Charneca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lorig rent richting de bal. Lorig haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 5:0

33e minuut.
Nemes is nu in balbezit. Lorig is nu in balbezit. Lorig passt de bal zonder na te denken. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas haalt uit met een fantastische trap. Kuszniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 6:0

39e minuut.
Döbrögi verovert de bal door een tackle van achteren. Lorig onderschept slim de pass. Jurczyga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lorig raakt geblesseerd tijdens het duel. Gurău zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Krivić passt de bal met de wreef. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galvas de bal. Galvas draait met de bal, schiet en ... Kuszniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig probeert naar een medespeler te passen. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Preumayr haalt uit met een fantastische trap. Galvas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 24%, Long Riders 76%.
Haladás - Long Riders 6:0

50e minuut.
Nistelrooy probeert de bal aan de voet te houden. Frias speelt de bal door. Ntaglaras kopt de bal weg. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas draait met de bal, schiet en ... Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preumayr geeft een lange en hoge pass. Charneca kopt de bal weg. Daar is Krivić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivić geeft een lange en hoge pass. Kuszniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galvas is nu in balbezit. Galvas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 7:0

56e minuut.
Preumayr is nu in balbezit. Preumayr probeert naar een medespeler te passen. Galvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău rent richting de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Jurczyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaglaras speelt de bal door. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig geeft de bal voor. Galvas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 8:0

61e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal zonder na te denken. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preumayr. Preumayr krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău probeert naar een medespeler te passen. Ntaglaras speelt de bal door. Lorig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorig geeft een hoge lob. Kuszniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Krivić is nu in balbezit. Krivić passt de bal met de wreef. Preumayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Preumayr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 9:0

74e minuut.
Zhotev met een sublieme pass. Nemes is nu in balbezit. Nemes passt de bal zonder na te denken. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gurău rent richting de bal. Gurău geeft de bal voor. Klungelig pakt Preumayr de bal. Preumayr haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Galvas heeft problemen om de bal te vangen. Paal! Nõukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvas onderschept slim de pass. Galvas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 10:0

78e minuut.
Galvas speelt de bal door. Lorig is nu in balbezit. Lorig geeft een hoge lob. Galvas kopt de bal weg. Charneca heeft problemen om de bal te vangen. Kuszniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Ntaglaras verovert de bal door een tackle van achteren. Ntaglaras geeft een lange en hoge pass. Galvas krijgt zijn hoofd ertegen. Kuszniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 11:0

82e minuut.
Ntaglaras geeft een lange en hoge pass. Krivić is nu in balbezit. Krivić probeert naar een medespeler te passen. Preumayr is nu in balbezit. Preumayr draait met de bal, schiet en ... Kuszniak bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Charneca de bal. Lorig rent richting de bal. Charneca begaat een overtreding. Charneca krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Nõukas kopt de bal weg. Ntaglaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaglaras geeft de bal voor. Galvas maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuszniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Acosta kopt de bal weg. Daar is Nõukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galvas rent richting de bal. Galvas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haladás - Long Riders 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haladás 16%, Long Riders 84%.
Haladás - Long Riders 12:0