Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: benceur Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3140
benceur Falábu FC
532 Tactiek 11
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 42.7
formidabel Schieten goed
solide Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Paproth rent richting de bal. Paproth passt de bal met de wreef. Wichary met een sublieme pass. Balcerek rent richting de bal. Balcerek geeft een hoge lob. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascalin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Falábu FC 1:0

6e minuut.
Berlini heeft problemen om de bal te vangen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena probeert naar een medespeler te passen. Necula bereikt de bal nog maar net als eerste. Necula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paproth speelt de bal door. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buday de bal. Buday schiet op doel. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Váncsa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Falábu FC 2:0

32e minuut.
Daar is Sena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sena speelt de bal door. Paproth rent richting de bal. Paproth geeft de bal voor. Buday krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 32%, Falábu FC 68%.
benceur - Falábu FC 2:0

58e minuut.
Olajkár geeft een lange en hoge pass. Paproth kan de bal niet met de borst controleren. Paproth speelt de bal door. Şahverdiyev geeft een hoge lob. Buday springt en kopt de bal. Zsák bokst de bal weg.

63e minuut.
Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Paproth bereikt de bal nog maar net als eerste. Paproth probeert naar een medespeler te passen. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Paproth met een sublieme pass. Pascalin is nu in balbezit. Bánföldi is nu in balbezit. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin geeft een hoge lob. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buday krijgt zijn hoofd ertegen. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Şahverdiyev geeft de bal voor. Klungelig pakt Bánföldi de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Falábu FC 3:0

70e minuut.
Böőr rent richting de bal. Böőr passt de bal zonder na te denken. Çuko heeft problemen om de bal te vangen. Şahverdiyev rent richting de bal. Şahverdiyev draait met de bal, schiet en ... Zsák bokst de bal weg. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák met een sublieme pass. Sena met een sublieme pass. Klungelig pakt Balcerek de bal. Balcerek geeft een hoge lob. Zsák bokst de bal weg. Klungelig pakt Bánföldi de bal. Pascalin rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Falábu FC 4:0

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balcerek met de inworp. Olajkár is nu in balbezit. Buday verovert de bal door een tackle van achteren. Buday geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Sena passt de bal zonder na te denken. Balcerek is nu in balbezit. Balcerek passt de bal zonder na te denken. Buday bereikt de bal nog maar net als eerste. Buday schiet op doel. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Balcerek de bal. Balcerek haalt uit met een fantastische trap. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Dzienis verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienis geeft een hoge lob. Çuko rent richting de bal. Pascalin onderschept slim de pass. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 29%, Falábu FC 71%.
benceur - Falábu FC 4:0