Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: szuper FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 35998
szuper FC FcBayern96
2 Tactiek meglátjuk
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Beočanin met een sublieme pass. Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov met een sublieme pass. Illert rent richting de bal. Illert schiet op doel. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Egyed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mitkov is nu in balbezit. Lalović onderschept slim de pass. Lalović geeft een hoge lob. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Pedríquez geeft de bal voor. Bichsel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Illert geeft een lange en hoge pass. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel probeert naar een medespeler te passen. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Šišeta geeft de bal voor. Inworp. Balbuena met een snelle inworp. Egyed is nu in balbezit. Egyed geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dudnic heeft problemen om de bal te vangen. Dudnic geeft een hoge lob. Illert rent richting de bal. Illert haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Lalović probeert naar een medespeler te passen. Balbuena speelt de bal door. Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Egyed geeft een hoge lob. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Stoenescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Šišeta onderschept slim de pass. Gawlik is nu in balbezit. Met opzet legt Bajzát zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Bajzát moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bajzát schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Klungelig pakt Ząbek de bal. Lalović probeert naar een medespeler te passen. Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stoenescu trapt de bal weg van het doel. Bermúdez kopt de bal weg. Klungelig pakt Illert de bal. Illert draait met de bal, schiet en ... Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szuper FC - FcBayern96 1:0

33e minuut.
Duma probeert naar een medespeler te passen. Lalović kopt de bal weg. Pedríquez heeft problemen om de bal te vangen. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez passt de bal zonder na te denken. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Duma trapt de bal weg van het doel. Mitkov kopt de bal weg. Tysiąc controleert de bal met de borst. Illert bereikt de bal nog maar net als eerste. Illert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Balbuena speelt de bal door. Egyed probeert naar een medespeler te passen. Pedríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó onderschept slim de pass. Puigbó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 51%, FcBayern96 49%.
szuper FC - FcBayern96 1:0

46e minuut.
Sánchez Armas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tysiąc is nu in balbezit. Bichsel onderschept slim de pass. Bichsel passt de bal in één keer door. Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sánchez Armas is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bichsel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas draait met de bal, schiet en ... Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Mitkov geeft een hoge lob. Bichsel heeft problemen om de bal te vangen. Bichsel passt de bal met de wreef. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ząbek passt de bal zonder na te denken. Sánchez Armas heeft problemen om de bal te vangen. Sabanlı is nu in balbezit. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mitkov is nu in balbezit. Egyed verovert de bal door een tackle van achteren. Egyed geeft de bal voor. Puigbó springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
szuper FC - FcBayern96 1:1

65e minuut.
Lalović rent richting de bal. Lalović geeft een hoge lob. Puigbó is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Egyed geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez passt de bal in één keer door. Sánchez Armas rent richting de bal. Bichsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bichsel draait met de bal, schiet en ... Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Mitkov met een snelle inworp. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedríquez met een sublieme pass. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó schiet op doel. Stoenescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Małaniak is nu in balbezit. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Armas is nu in balbezit. Sánchez Armas haalt uit met een fantastische trap. Duma bokst de bal weg.

84e minuut.
Balbuena probeert naar een medespeler te passen. Bichsel is nu in balbezit. Bichsel passt de bal in één keer door. Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas schiet op doel. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Lalović verovert de bal door een tackle van achteren. Lalović met een sublieme pass. Lobanovskij is nu in balbezit. Sánchez Armas rent richting de bal. Sánchez Armas schiet op doel. Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szuper FC 37%, FcBayern96 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
szuper FC - FcBayern96 1:1