Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3414
FcBayern96 benceur
meglátjuk Tactiek 532
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 54
uitstekend Schieten matig
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Puigbó passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Andrejcsik de bal. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Dragomirov is nu in balbezit. Egyed onderschept slim de pass. Puigbó rent richting de bal. Puigbó schiet op doel. Roccatagliata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - benceur 1:0

15e minuut.
Egyed met een snelle inworp. Lalović geeft een hoge lob. Civil bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrejcsik met een snelle inworp. Mazarollo speelt de bal door. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - benceur 2:0

25e minuut.
Puigbó passt de bal met de wreef. Soboń rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Frajt ... Strafschop! Frajt is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Soboń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Egyed neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Roccatagliata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Clondescu passt de bal met de wreef. Dragomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragomirov passt de bal met de wreef. Vedak rent richting de bal. Vedak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Roccatagliata trapt de bal weg. Clondescu kopt de bal weg. Balcerek heeft problemen om de bal te vangen. Vedak is nu in balbezit. Vedak schiet op doel. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dragomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo verovert de bal door een tackle van achteren. Mazarollo probeert naar een medespeler te passen. Soboń rent richting de bal. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó schiet op doel. Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó geeft een lange en hoge pass. Soboń heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - benceur 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 47%, benceur 53%.
FcBayern96 - benceur 3:0

50e minuut.
Andrejcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Paproth verovert de bal door een tackle van achteren. Paproth passt de bal met de wreef. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lalović onderschept slim de pass. Lalović passt de bal met de wreef. Puigbó rent richting de bal. Puigbó geeft de bal voor. Civil heeft problemen om de bal te vangen. Roccatagliata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Civil is nu in balbezit. Puigbó verovert de bal door een tackle van achteren. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - benceur 4:0

59e minuut.
Lalović passt de bal in één keer door. Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazarollo passt de bal met de wreef. Daar is Soboń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soboń haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Roccatagliata met een sublieme pass. Lalović speelt de bal door. Klungelig pakt Civil de bal. Soboń rent richting de bal. Soboń draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata bokst de bal weg. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - benceur 5:0

70e minuut.
Wichary passt de bal zonder na te denken. Paproth rent richting de bal. Paproth passt de bal met de wreef. Clondescu rent richting de bal. Clondescu haalt uit met een fantastische trap. Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Carabajo passt de bal in één keer door. Vedak is nu in balbezit. Vedak passt de bal in één keer door. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Vedak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lobanovskij de bal. Balcerek is nu in balbezit. Balcerek haalt uit met een fantastische trap. Duma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dragomirov is nu in balbezit. Soboń verovert de bal door een tackle van achteren. Soboń passt de bal in één keer door. Puigbó rent richting de bal. Puigbó schiet op doel. Roccatagliata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 41%, benceur 59%.
FcBayern96 - benceur 5:0