Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Szakasz FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21572
Szakasz FC Conan Barbarian Fc
5-3-2 ROX2 Tactiek Zsolti8
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 59.5
average Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen good


1e minuut.
Tybora rent richting de bal. Blaskovics rent richting de bal. Tybora onderschept slim de pass. Tybora haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Medyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Anita met een sublieme pass. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Blaskovics kopt de bal weg. Dunai is nu in balbezit. Rúra onderschept slim de pass. Rúra geeft een hoge lob. Petera springt en kopt de bal. Solner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Csúri de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anita zal de hoekschop nemen. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri is nu in balbezit. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Petera is nu in balbezit. Petera haalt uit met een fantastische trap. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Dunai geeft de bal voor. Lamoral kopt de bal weg. Petera rent richting de bal. Rúra is nu in balbezit. Rúra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Solner trapt de bal weg van het doel. Lamoral geeft een hoge lob. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera draait met de bal, schiet en ... Paal! Tybora rent richting de bal. Tybora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita probeert naar een medespeler te passen. Tybora rent richting de bal. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera draait met de bal, schiet en ... Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Csúri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Anita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rúra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rúra passt de bal zonder na te denken. Petera rent richting de bal. Petera haalt uit met een fantastische trap. Solner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tybora is nu in balbezit. Tybora schiet op doel. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Anita rent richting de bal. Anita geeft een hoge lob. Petera is nu in balbezit. Petera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:1

42e minuut.
Lamoral geeft de bal voor. Tybora kopt de bal weg. Blaskovics heeft problemen om de bal te vangen. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Lamoral met de inworp. Rúra geeft een lange en hoge pass. Petera is nu in balbezit. Petera haalt uit met een fantastische trap. Solner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 73%, Conan Barbarian Fc 27%.
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:2

55e minuut.
Rúra verovert de bal door een tackle van achteren. Rúra passt de bal in één keer door. Petera rent richting de bal. Petera draait met de bal, schiet en ... Solner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Jáger geeft de bal voor. Ostoja kopt de bal weg. Rúra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petera de bal. Petera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Nitu probeert naar een medespeler te passen. Turbatu rent richting de bal. Met opzet legt Medyński zijn tegenspeler op de grond. Medyński krijgt een gele kaart. Turbatu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rúra met een snel genomen vrije trap. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schiet op doel. Solner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:3

60e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora passt de bal met de wreef. Petera is nu in balbezit. Petera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rúra rent richting de bal. Rúra passt de bal met de wreef. Daar is Petera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rúra passt de bal in één keer door. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella passt de bal met de wreef. Tybora geeft een hoge lob. Turbatu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:4

81e minuut.
Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Tybora rent richting de bal. Tybora schiet op doel. Blaskovics probeert de bal aan de voet te houden. Petera maakt een snoekduik en kopt de bal. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Medyński met een sublieme pass. Inworp. Nitu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rúra geeft een hoge lob. Petera krijgt zijn hoofd ertegen. Solner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Fóris passt de bal zonder na te denken. Dienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Petera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petera krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Turbatu kopt de bal weg. Petera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáger begaat een overtreding. Jáger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szakasz FC 72%, Conan Barbarian Fc 28%.
Szakasz FC - Conan Barbarian Fc 0:4