Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 18:32
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5212
FcBayern96 Falábu FC
meglátjuk Tactiek 11
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
49.7 gemiddelde waardering 39.8
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Andrejcsik is nu in balbezit. Mazarollo rent richting de bal. Mazarollo geeft de bal voor. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Klungelig pakt Machos de bal. Hanczár is nu in balbezit. Machos onderschept slim de pass. Machos geeft een lange en hoge pass. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsák bokst de bal weg. Puigbó rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazarollo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radics probeert naar een medespeler te passen. Szegleti bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos begaat een overtreding. Machos krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bánföldi geeft een lange en hoge pass. Necula kopt de bal weg. Klungelig pakt Mazarollo de bal. Mazarollo geeft de bal voor. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Tysiąc speelt de bal door. Czéh rent richting de bal. Czéh geeft een lange en hoge pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Radics geeft een hoge lob. Duma met een sublieme pass. Puigbó kopt de bal weg. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 1:0

33e minuut.
Váncsa geeft de bal voor. Lobanovskij probeert de bal aan de voet te houden. Machos geeft een hoge lob. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó schiet op doel. Zsák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bánföldi geeft de bal voor. Necula kopt de bal weg. Maertens is nu in balbezit. Maertens haalt uit met een fantastische trap. Duma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FcBayern96 - Falábu FC 1:1

41e minuut.
Mazarollo speelt de bal door. Çuko rent richting de bal. Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát schiet op doel. Zsák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 2:1

42e minuut.
Klungelig pakt Gilyán de bal. Mazarollo is nu in balbezit. Mazarollo passt de bal in één keer door. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Tysiąc probeert naar een medespeler te passen. Szegleti rent richting de bal. Tysiąc rent richting de bal. Szegleti onderschept slim de pass. Szegleti draait met de bal, schiet en ... Duma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mazarollo de bal. Szegleti rent richting de bal. Szegleti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 48%, Falábu FC 52%.
FcBayern96 - Falábu FC 2:1

49e minuut.
Mazarollo geeft een hoge lob. Daar is Bánföldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. Zsák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Klungelig pakt Bajzát de bal. Machos rent richting de bal. Machos passt de bal in één keer door. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Böőr probeert naar een medespeler te passen. Mazarollo bereikt de bal nog maar net als eerste. Radics schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radics is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

62e minuut.
Mazarollo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Feszler komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tysiąc geeft een lange en hoge pass. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó met een sublieme pass. Bajzát rent richting de bal. Bajzát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 3:1

66e minuut.
Hanczár passt de bal zonder na te denken. Feszler is nu in balbezit. Feszler passt de bal in één keer door. Puigbó rent richting de bal. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Szegleti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olajkár komt het veld opgelopen. Puigbó legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 4:1

73e minuut.
Böőr geeft een hoge lob. Inworp. Feszler met de inworp. Machos geeft een hoge lob. Bajzát springt en kopt de bal. Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Doeltrap. Zsák trapt de bal weg. Machos kopt de bal weg. Puigbó rent richting de bal. Puigbó schiet op doel. Zsák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lobanovskij met een sublieme pass. Machos rent richting de bal. Machos met een sublieme pass. Puigbó rent richting de bal. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Zsák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Doeltrap. Duma trapt de bal weg van het doel. Puigbó kopt de bal weg. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FcBayern96 - Falábu FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FcBayern96 36%, Falábu FC 64%.
FcBayern96 - Falábu FC 5:1