Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. Angyalföldi ksk
küzdeni kell Tactiek AVG
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 58.5
average Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Eliaszewicz is nu in balbezit. Eliaszewicz speelt de bal door. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl onderschept slim de pass. Cimpl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Korr is nu in balbezit. Korr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schinkmann met een snelle inworp. Eliaszewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
bin Yakub kopt de bal weg. Targoński is nu in balbezit. Korr begaat een overtreding. Korr krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Sene-Absa onderschept slim de pass. Diedhiou rent richting de bal. Schinkmann onderschept slim de pass. Sene-Absa verovert de bal door een tackle van achteren. Sene-Absa haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.

23e minuut.
Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl speelt de bal door. Tramonti rent richting de bal. Targoński rent richting de bal. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
bin Yakub kopt de bal weg. Tramonti speelt de bal door. Niasse bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl verovert de bal door een tackle van achteren. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg.

31e minuut.
Diarra rent richting de bal. Tramonti onderschept slim de pass. Tramonti met een sublieme pass. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tramonti verovert de bal door een tackle van achteren. Tramonti geeft een hoge lob. Niasse kan de bal niet met de borst controleren. Cimpl rent richting de bal. Cimpl draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg.

37e minuut.
Niasse rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Targoński passt de bal in één keer door. Cimpl rent richting de bal. Cimpl schiet op doel. Rogal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 69%, Angyalföldi ksk 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Angyalföldi ksk 0:0

46e minuut.
Brokovec is nu in balbezit. Brokovec geeft de bal voor. Targoński probeert de bal met de borst te controleren. Cimpl rent richting de bal. Cimpl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Tramonti speelt de bal door. Klungelig pakt Cimpl de bal. Met opzet legt Bustei zijn tegenspeler op de grond. Bustei krijgt een gele kaart. Cimpl raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

71e minuut.
Diarra kopt de bal weg. Sene-Absa heeft problemen om de bal te vangen. Brokovec probeert naar een medespeler te passen. Cimpl is nu in balbezit. Cimpl geeft een lange en hoge pass. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Korr probeert naar een medespeler te passen. Séne heeft problemen om de bal te vangen. Séne passt de bal in één keer door. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 59%, Angyalföldi ksk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Feltámadás F.C. - Angyalföldi ksk 0:0