Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:31
  • Competitiewedstrijd: NB III.06
  • Stadion: Hcity FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 21267
Hcity FC Angyalföldi ksk
BÉTA Tactiek AVG
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.4 gemiddelde waardering 58.3
formidabel Schieten solide
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Areco is nu in balbezit. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón draait met de bal, schiet en ... Dixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 1:0

9e minuut.
Roelandts heeft problemen om de bal te vangen. Cimpl bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimpl probeert naar een medespeler te passen. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Sarniak bokst de bal weg.

10e minuut.
Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Türksevər met een snelle inworp. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cimpl kopt de bal weg. Klungelig pakt Armenakyan de bal. Armenakyan passt de bal in één keer door. Targoński is nu in balbezit. Targoński draait met de bal, schiet en ... Sarniak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Armenakyan neemt de hoekschop. Cavalcanti kopt de bal weg. Łożyński speelt de bal door. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 2:0

16e minuut.
Roelandts passt de bal in één keer door. Łożyński is nu in balbezit. Łożyński passt de bal zonder na te denken. Blackburn rent richting de bal. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Cimpl de bal. Cimpl passt de bal in één keer door. Tramonti probeert naar een medespeler te passen. Targoński is nu in balbezit. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Türksevər met een sublieme pass. Brokovec is nu in balbezit. Morejón verovert de bal door een tackle van achteren. Morejón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 3:0

31e minuut.
Cavalcanti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər met een sublieme pass. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 4:0

33e minuut.
Morejón onderschept slim de pass. Morejón speelt de bal door. Daar is Blackburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morejón is nu in balbezit. Morejón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Scheepers speelt de bal door. Roelandts is nu in balbezit. Morejón is nu in balbezit. Morejón schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Armenakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blackburn bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Areco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qusarçaylı komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Morejón is nu in balbezit. Roelandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón is nu in balbezit. Morejón draait met de bal, schiet en ... Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón draait met de bal, schiet en ... Dixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 33%, Angyalföldi ksk 67%.
Hcity FC - Angyalföldi ksk 4:0

48e minuut.
Qusarçaylı geeft een hoge lob. Türksevər is nu in balbezit. Türksevər geeft een hoge lob. Blackburn rent richting de bal. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Morejón de bal. Morejón draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Brokovec kan de bal niet met de borst controleren. Brokovec onderschept slim de pass. Łożyński probeert naar een medespeler te passen. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Majearu probeert naar een medespeler te passen. bin Yakub bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Yakub probeert naar een medespeler te passen. Morejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Morejón schiet op doel. Dixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Scheepers is nu in balbezit. Scheepers passt de bal met de wreef. Daar is Blackburn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roelandts is nu in balbezit. Roelandts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pruteanu kan de bal niet met de borst controleren. Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Morejón kopt de bal weg. Blackburn is nu in balbezit. Blackburn haalt uit met een fantastische trap. Dixon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 5:0

59e minuut.
Tramonti is nu in balbezit. Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche geeft een hoge lob. Brokovec geeft een lange en hoge pass. Cimpl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Eliaszewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tramonti rent richting de bal. Tramonti geeft een lange en hoge pass. Targoński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sarniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Türksevər geeft de bal voor. Brokovec rent richting de bal. Blackburn verovert de bal door een tackle van achteren. Blackburn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hcity FC - Angyalföldi ksk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hcity FC 45%, Angyalföldi ksk 55%.
Hcity FC - Angyalföldi ksk 6:0