Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feltámadás F.C. FcBayern96
küzdeni kell Tactiek meglátjuk
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
9 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen goed


2e minuut.
Machos geeft een hoge lob. Bajzát is nu in balbezit. Diarra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diarra krijgt een gele kaart. Bajzát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machos neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - FcBayern96 0:1

3e minuut.
Zdrojewski geeft een hoge lob. Diedhiou heeft problemen om de bal te vangen. Lalović onderschept slim de pass. Lalović geeft een hoge lob. Puigbó krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - FcBayern96 0:2

8e minuut.
Sene-Absa rent richting de bal. Bajzát onderschept slim de pass. Bajzát passt de bal zonder na te denken. Puigbó is nu in balbezit. Puigbó draait met de bal, schiet en ... Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Lalović geeft een lange en hoge pass. Rogal probeert naar een medespeler te passen. Lalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalović geeft een hoge lob. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Machos geeft een lange en hoge pass. Puigbó kopt de bal weg. Daar is Tüfekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajzát is nu in balbezit. Bajzát schiet op doel. Rogal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - FcBayern96 0:3

14e minuut.
Lalović rent richting de bal. Korr is nu in balbezit. Lalović onderschept slim de pass. Lalović geeft een lange en hoge pass. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

23e minuut.
Zdrojewski rent richting de bal. Zdrojewski geeft een lange en hoge pass. Tysiąc kopt de bal weg. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lalović rent richting de bal. Lalović passt de bal met de wreef. Machos heeft problemen om de bal te vangen. Machos geeft een lange en hoge pass. Bajzát springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Małaniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fenyvesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rogal met een sublieme pass. Lalović kopt de bal weg. Klungelig pakt Machos de bal. Machos probeert naar een medespeler te passen. Mazarollo geeft een hoge lob. Rogal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machos met een snelle inworp. Lalović is nu in balbezit. Lalović geeft de bal voor. Bajzát springt en kopt de bal. Rogal bokst de bal weg. Sene-Absa kopt de bal weg. Klungelig pakt Machos de bal. Machos geeft een hoge lob. Bajzát bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzát draait met de bal, schiet en ... Rogal bokst de bal weg.

43e minuut.
Rogal probeert naar een medespeler te passen. Lalović kopt de bal weg. Machos is nu in balbezit. Machos geeft een lange en hoge pass. Bajzát maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 76%, FcBayern96 24%.
Feltámadás F.C. - FcBayern96 0:3

46e minuut.
Muzaka komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Korr is nu in balbezit. Korr geeft de bal voor. Trzonek rent richting de bal. Trzonek haalt uit met een fantastische trap. Duma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Duma trapt de bal weg. Klungelig pakt Korr de bal. Machos met een sublieme pass. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Puigbó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek speelt de bal door. Séne rent richting de bal. Muzaka rent richting de bal. Muzaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tüfekçi rent richting de bal. Tüfekçi geeft een lange en hoge pass. Muzaka kopt de bal weg. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Duma bokst de bal weg. Muzaka rent richting de bal. Muzaka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - FcBayern96 1:3

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rogal trapt de bal weg. Korr kopt de bal weg. Muzaka rent richting de bal. Muzaka draait met de bal, schiet en ... Duma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Zdrojewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalović geeft een hoge lob. Puigbó maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Tüfekçi passt de bal in één keer door. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka passt de bal zonder na te denken. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tüfekçi onderschept slim de pass. Tüfekçi geeft de bal voor. Trzonek kopt de bal weg. Muzaka rent richting de bal. Muzaka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Machos is nu in balbezit. Machos geeft een hoge lob. Sene-Absa rent richting de bal. Bajzát verovert de bal door een tackle van achteren. Bajzát haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Tysiąc kopt de bal weg. Puigbó bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos rent richting de bal. Machos geeft een hoge lob. Bajzát springt en kopt de bal. Rogal bokst de bal weg.

83e minuut.
Séne kopt de bal weg. Machos rent richting de bal. Machos passt de bal zonder na te denken. Puigbó heeft problemen om de bal te vangen. Puigbó haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rogal bokst de bal weg.

85e minuut.
Muzaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Séne is nu in balbezit. Muzaka is nu in balbezit. Muzaka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feltámadás F.C. - FcBayern96 2:3

86e minuut.
Puigbó is nu in balbezit. Machos bereikt de bal nog maar net als eerste. Machos geeft een hoge lob. Bajzát krijgt zijn hoofd ertegen. Rogal probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Muzaka kopt de bal weg. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek draait met de bal, schiet en ... Duma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feltámadás F.C. 59%, FcBayern96 41%.
Feltámadás F.C. - FcBayern96 2:3